Home Hírek Jennifer L. Armentrout is várja Kylie Scott első YA regényét

Jennifer L. Armentrout is várja Kylie Scott első YA regényét

Múlt héten jelentette be Kylie Scott, a Stage Dive sorozat szerzője, hogy megírta élete első Young Adult regényét, ami 2017. július 18-án jelenik meg Amerikában, és 288 oldalas lett. És hát mit mondjak, alig várom már, hogy itthon is megjelenjen.

A hírre a Luxen sorozat sztárírója, Jennifer L. Armentrout is reagált, ő a gyönyörű borítót éltette, amit teljesen meg tudunk érteni. Eközben Katy Evans, a Mine szerzője szerint a Trust egy “Szívet megdobogtató, realista, és csodálatosan egyedi regény. Fogságban tartott, lenyűgözött és a könyvhöz szegeztek a lapok az elejétől a végéig. Egyszerűen hihetetlen, el KELL olvasnod“.

A Trust – Bizalom hősnője Edie, a kissé túlsúlyos tinédzser lány, akit egy szupermarketben túszul ejtenek egy rablásban. A lány ezek után megváltozik: nem hajlandó többet elviselni a bullyingot és a sznobizmust, és egy helyi gimire vált.

A másik főhős John, a srác, aki kockáztatta az életét, hogy a rablásban megmentse Edie-t. Ezek után a srác lenyugodna, nem akar többé bulis-drogos életmódot folytatni, és inkább a jövőjét építené. Amikor Edie és John közös gimiben tanul tovább, különös érzelmek alakulnak ki köztük…