Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Lázadó szív: Íme 8+1 romantikus idézet a Lázadó örökös folytatásából

Napokon belül magyarul is megjelenik a Lázadó örökös várva várt folytatása, a Lázadó szív. Most ehhez a kötethez hoztam el nektek 8+1 romantikus idézetet. Íme!

* Elolvasnád? Szerezd be a kiadótól! *

#1

„Istenem, nem tudtam abbahagyni, hogy bámuljam! Semmire sem vágytam jobban, mint hogy megérintsen, magához öleljen, megcsókoljon… vagy bármi. Nem is emlékszem rá, hogy sóvárogtam-e már ennyire a testi közelsége iránt. Részemről teljesen rendben lett volna, ha egy éjszakára megfeledkezünk mindenről, bemegyünk hozzám, és jól levezetjük a feszültséget egymással. Persze, ez csak vágyálom volt, a rám vetett súlyos pillantása pedig a valóság.”

#2

„– Ó, szóval önéletrajzi kötetet csináltál belőle, mi?
Szánalmas próbálkozás volt ez tőlem a viccelődésre.
– Nem – mosolygott. – Csak ilyen, amikor a művészet utánozza a való életet.
Még a mosolyától is kivoltam. Egy pillanatra behunytam a szememet, hogy ne nyúljak érte, és ne csókoljam halálra.
– Mit gondolsz, mikorra leszel vele kész? – kérdeztem. – Kíváncsi lennék rá. Elolvasnám, hogy beleírtál-e valami deviáns mellékszereplőként.
– Jaj, hát az biztos, hogy belekerültél – nevetett.”

#3

„– Örökké szeretni foglak, Rush. Remélem, ezt tudod. Nem számít, mi történik, ez az egy dolog nem fog változni.”

#4

„– Hogy tetszem? – kacsintott rám csípőre tett kézzel.
Szeretlek.
Teljesen és szörnyen odavagyok érted.
Ennek a gyönyörű, tetovált férfinak a látványa egy ilyen nőies öltözékben tényleg nem volt semmi.
– Csak te lehetsz ennyire szexi még terhes nőknek szánt ruhában is.
– Ne akard, hogy így menjek be a Heightsba. Szabadíts meg a kíntól!
– Oké – vigyorogtam annyira, hogy az már fájt. – Megtartom a ruhákat.”

#5

„Teljesen igaza volt. Biztonságérzetre vágytam. Lehet, hogy az sohasem jön el. Mindig is ott lesz a félelem, hogy valamiért elveszíthetem őt. És a félelemre összpontosítva elveszítettem azt az egy dolgot, ami mindig is számított… ami mindig is létezett: a jelent.”

#6

„– Tehát az a kérdésem hozzád, Gia, hogy leszel velem együtt bizonytalan?
Lenyűgöző, hogy mekkora változást tud hozni egy új nézőpont.
Vállald a bizonytalanságot! Élj!”

#7

„Az életnek nem arról kell szólnia, hogy folyton próbáljuk bizonygatni, hogy biztonságban vagyunk, hogy nem fog bajunk esni. Az életnek inkább arról kell szólnia, hogy együtt élünk ezzel a bizonytalansággal, miközben együtt nézzük a gyönyörű naplementéket azokkal, akiket szeretünk.”

#8

„Én sem tudom, hányadán állunk most. Vagy, hogy fognak alakulni a dolgok a jövőben. Istenemre mondom, én is örülnék, ha meg tudnám neked mondani. De egyvalamit azért tudok. Hogy itt vagyok neked. Hogy nincs senki más.”

+1 – Spoileres az első rész függővégére nézve!

„– Gia, én nemcsak téged szeretlek. Hanem azt a kisfiút is szeretem, aki odabent növekszik a hasadban. Nem számít, hogy nem én csináltam. Az számít, hogy szeretni fogom, és a sajátomként fogok vele bánni. Ha képes vagy megbocsátani nekem, akkor megígérem, hogy úgy foglak szeretni benneteket, és úgy fogok gondoskodni rólatok, mintha mi ketten csináltuk volna. Én akarok lenni az a férfi, akire a fiad felnéz, bármit mondjon is a genetika.”

* Elolvasnád? Szerezd be a kiadótól! *

  • Nem is telt el túl sok idő, mióta a Lázadó örököst, a duológia első részét a kezünkben foghattuk, és máris itt van a második és egyben befejező kötet, a Lázadó szív, melyben végre pontot teszünk minden bonyodalom végére. Vagy mégse?

    Gia és Rush újabb megpróbáltatásokkal kell szembe nézzen és mi csak remélni tudjuk, hogy a történet végül boldog véget ér. Tartsatok velünk a Lázadó szív turnéján, hogy együtt utazhassunk vissza a Hampton-vidékre még egy könyv erejéig, na és persze, ha szeretnétek ti is egy nyereménypéldányt szerezni a sorozat utolsó részéből. (Biztosak vagyunk benne, hogy minden könyvmolynak jól mutatna ez borító a polcán!)

  • A nyereményjáték során az előző részben szerzett ismereteitekre lesz szükségetek. Minden egyes állomáson láthattok egy mondatot, ami valamelyik karakter szájából hangzott el még az előző kötetben, így nem más a feladatotok, mint kitalálni, hogy ki mondta ezeket a sorokat. Tehát a szereplő becses nevét a megfelelő sorba írjátok be a rafflecopter dobozban.

    Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

    “– Szárnyakat adtál nekem – vigyorodott el fülig. – Most már olyan vagyok, mint a csajaid.”

    a Rafflecopter giveaway

  • 2021.06.28. Ambivalentina
    2021.06.30. Sorok között
    2021.07.02. Hagyjatok! Olvasok!


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading