Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Könyvajánló: Szerelmes könyves kérdések Young Adult üzemmódban

Zakkant olvas blogján láttam egy tök érdekes book taget, amit a Valentin nap ihletett. Kedvem támadt kitölteni, annyi megkötéssel, hogy Young Adult kötetekre reagáltam, hogy könyvajánlóként is szolgálhasson a poszt. Íme a válaszaim! 🙂

Egy önálló kötet melyet szeretsz

Inkább boldog: Annyira megrázó volt ez a könyv, különösen a végén történtek miatt, de mégis, imádtam olvasni ezt a nyers, őszinte és a végletekig szerethető regényt, amiben a főhős azzal küzd, hogy elfogadja a melegségét.

Egy disztópia, amit szeretsz

Angelfall: Tavaly végre elolvastam én is, és mostanra már száz százalékra megértem, hogy Rafi no meg a sztori miért varázsolt el titeket annyira. Kemény ez a disztópia, a világ is brutális, az írónő zsenialitása pedig végtelen.

Egy könyv amit szeretsz, de szerinted nem kap elég figyelmet

Boy 21: Nagyon meglep amúgy, hogy ennyire kevesen olvasták ezt a könyvet, hiszen olyan gyönyörű a borítója és a tartalma is minőségi. Egy kisvárosi srácról szól, akinek rá kell döbbennie, hogy az álmai talán elérhetetlenek – ami sosem egyszerű.

Kedvenc könyves páros

Tanner & Sebastian (Autoboyography): Ők ugrottak be először, de persze rengeteg kedvenc könyves párosom van 🙂 Annyira szerettem a közöttük tomboló kémiát no és azt a szuper humort, amit az írópáros megjelenített a történetben.

Egy könyv, melyet mindenki szeret, de te még nem olvastad

Percy Jackson: Bizony, még egy részét sem olvastam, csak a filmeket láttam, és szerettem is mindkettőt. De magára a könyvsorozatra is kíváncsi vagyok, idén nyáron szeretnék belevágni.

Egy könyv, melynek piros a borítója

Oblivion: És gyerekek, hogy én mennyire imádom ezt a borítót!

Egy könyv, melynek rózsaszín a borítója

Nyár és New York: Oké, Anettől jött az ihlet, bevallom 🙂 Ezt a könyvet viszont imádtam, így mindenképpen ki akartam emelni, hiszen olyan érdekes volt belelátni Carrie tiniéveibe és a karrierje kezdetébe. A tv-sorozat is zseniális lett amúgy.

Kapsz egy doboz csokoládét, na de kitől? (Kedvenc férfi/női karakter)

Daemon Blacktől én is elfogadnék egy sütit. (Most őszintén, ki nem? De persze sokat segít, hogy Damont a borítón látható Pepe Toth-ként látom magam előtt, és ő már rég nagykorú :))

Egyedül vagy Valentin napon! Melyik könyvet fogod olvasni? Melyik sorozatot, filmet fogod megnézni?

Na jó, ez még véletlenül se YA, mindenesetre 14-én az AJ és a királynőt néztem a Netflixen, ami egy drag queenről szól, akit kisemmiz a pasija, ráadásul hozzácsapódik egy utcakölyök is, akit nagyon durvává nevelt az élet. Ah, imádom ezt a sorozatot!

Egy könyvesboltban vagy. Hirtelen eltalál Ámor nyila. Melyik új megjelenést szeretnéd látni a polcodon?

Útmutató hölgyeknek a kalózélethez: Nagy meglepetés volt, hogy ez a könyv tavaly év végén megjelent, mert nagyon elkerülte a figyelmem. (Ami úgy, hogy könyves blogger vagyok elég fura). Mindenesetre kíváncsi vagyok Felicity életére, mert nagyon szerettem Az úriemberek kézikönyvében. (Avagy amikor a gáz borító szuper történetet rejt)