Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Minden, amit tudnod kell Elle Kennedy Off-Campus sorozatáról

A héten itthon is megjelent az Off-Campus sorozat második kötete, a The Mistake – A baklövés. A könyvet már majdnem ki is olvastam, és meg kell mondjam, simán hozza a The Deal – Az üzlet minőségét.

A megjelenés örömére alább összegyűjtöttem pár infót a sorozatról, bízom benne, hogy lesz köztük számotokra is újdonság.

– A sorozat szerzője Elle Kennedy, akit sok helyen a New Adult műfaj királynőjének neveznek, hiszen rengeteg ilyen regényt írt már. A szerző Torontóban nőtt fel, diplomáját a York egyetemet szerezte.

– Amerikában 2015. február 24-én jelent meg a sorozat első kötete, a negyedik pedig 2016. szeptember 26-án. Viszont eredetileg a sokak által megszeretett szexi pasis borítók helyett egy-egy lány állt a kötetek borítóján.

– New Adult könyvekről beszélünk, rengeteg bennük a romantika, viszont a csúcs a humor, az írónő nagyon vicces. Ami fontos: mindegyik rész megállja a helyét stand alone kötetként is, de nem árt az első résztől kezdeni a szériát. Ó, és elég sok benne az erotika, erre érdemes odafigyelni.

– A sorozat 4 kötetből áll, mindegyik részben 1-1 hokis talál rá a szerelemre. A 4 srác pedig egy közös albérletben lakik, és az egyetemi jéghoki csapatban játszanak együtt.

– A The Deal – Az üzlet főhőse Garrett, aki az egyik tantárgyból tanulási nehézségekkel küzd. Ezért kéri Hannaht, hogy korrepetálja őt, cserébe elvállalja, hogy segít a lánynak meghódítania a srácot, akiért régóta oda van. Az eltelt idő alatt viszont egymásba habarodnak.

– A The Mistake – A Baklövés főhőse Logan, aki akarata ellenére belezúgott Hannah-ba, a legjobb barátja, Garrett barátnőjébe. Hogy kiűzze a lányt a fejéből folyamatosan csajozik, egyszer pedig találkozik egy különleges lánnyal, Grace-szel, akibe szép lassan beleszeret, de elkövet egy hatalmas hibát…

– Az itthon még meg nem jelent The Score-ban már Dean a főhős, a srác, akit az előző részekből leginkább egy vicces csajozóképként ismerhettünk meg. Ám egy nap találkozik Allie-val, a szőke lánnyal aki megrengeti az egész világát: ugyanis allie csak barátkozni akar a sráccal, semmi több. Naná, hogy rögtön felkelti az érdeklődését…

– A sorozat utolsó része, a The Goal immáron Tucker életébe jelent betekintést. Babapofi – ahogy a második részben csúfolják – számára a hoki a legfontosabb, de aztán olyan dolog történik vele, ami mindent megváltoztat. Nem csak a szerelem talál rá, hanem szembe kell néznie kicsapongó éjszakái következményeivel is.

Nos, ezek voltak a legfőbb információk. A sorozatból eddig két kötet jelent meg, amiket ide kattintva be is szerezhettek. Szerintem érdemes esélyt adni a sorozatnak, vicces, szexi, és kellően romantikus.


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading