Home Hírek Közös LMBT regényt írt Becky Albertalli és Adam Silvera!

Közös LMBT regényt írt Becky Albertalli és Adam Silvera!

Aki hozzám hasonlóan lelkesen követi Becky Albertalli (Simon és a homo sapiens lobbi) és Adam Silvera (Inkább boldog) Instagram oldalát pontosan tudhatja, hogy ők ketten milyen jó barátok. A két író négy éve ismerkedett meg a neten, és már azelőtt a legjobb barátok voltak, hogy találkoztak volna személyesen. Most pedig együtt is dolgoznak!

A két jó barát közös regényének a címe What If It’s Us, és két olyan srácról (Arthur és Ben) szól, akik egy New York-i postán ismerkednek meg, és lobban fel köztük a szikra.

Albertalli írja majd Arthur nézőpont fejezeteit, míg Ben nézőpontját Silvera viszi majd. És mi teszi még különlegesebbé az együttműködést? Hogy a What If It’s Us egyszerre két amerikai kiadónál fog megjelenni, hiszen mindkét író más-más kiadóhoz tartozik. Ilyenre pedig ritkán kerül ám sor.

Olyan szerencsés vagyok, hogy a kedvenc New York-i srácaimról írhatok a kedvenc New York-is srácommal. Oda és vissza vagyok a boldogságtól” – írta Albertalli az Instagramra. A megjelenés miatt már most izgatott vagyok, bízzunk benne, hogy magyarul is megjelenhet majd a könyv.

* Albertalli debütáló regénye már itthon is megjelent! Klikk az infókért *