Home Borítómustra Íme, a Papír Hercegnő nemzetközi borítói!

Íme, a Papír Hercegnő nemzetközi borítói!

Magyarországon is hatalmas siker a Papír hercegnő, méghozzá olyannyira, hogy a kiadó tájékoztatása szerint alig egy hónap alatt majdnem elfogyott a teljes kiadói készlet! A folytatás pedig már idén érkezik is 🙂 A könyvet én is imádtam ám, az értékelésem 10.19.-én olvashatjátok majd el a blogon.

A jó hírek örömére körbenéztem, hogy hol milyen borítókkal jelent meg a regény. A legtöbb helyen – akárcsak nálunk, – maradt az eredeti borító, négy ország viszont sajátot kreált a könyvhöz. Íme, az ő próbálkozásaik.

* Kíváncsi lettél? Ide kattintva még beszerezheted a könyvet! *
DÁN

Nagyon ügyesen megragadták az alaphangulatot, miszerint Ella beköltözik a nagy házba. Nem rossz tényleg, csak olyan semmilyen, nem elég ütős egy borítóhoz. És a Royalék otthonát is impozánsabbnak képzeltem.

OLASZ

Nekem az alapöttlet nagyon tetszik: kifinomult fehér alap, színes betűk, és a koronában egy modell páros. Viszont a modellek elég furák lettek, meg hülyén néznek, így a szememben kissé félrement a jó elképzelés.

OROSZ

Általában szeretem, ha modellek vannak a borítón. Itt most Ellát láthatjuk, és passzol is kábé a modell a karakterhez. Csak mégis, kissé semmilyen lett ez így, nem túl egyedi. Talán a font betűtípusával lehetett volna egy kicsit játszani.

SZERB

A szomszédaink maradtak az eredeti borító hangulatánál, csak náluk nem férfi fenekek vannak a koronában, hanem díszes motívumok. Nem rossz 🙂