Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

A kihívás: Újabb Elle Kennedy kötet érkezik magyarul!

A héten lett előrendelhető a Briar U sorozat harmadik része, a Könyvmolyképző Kiadó pedig már a negyedikkel is terv, ami vagy karácsonyra, vagy jövő év első felében érkezik magyarul. És miről fog szólni? Íme a tervezett magyar fülszöveg!

Elle Kennedy – The Dare – A kihívás (Briar U 4.)

*Az egyetem lett volna a nagy esély, hogy rút kiskacsából kecses hattyúvá változzak. Ehelyett egy gonosz banyákkal teli lányszövetség csapdájába estem.
Nem könnyű a beilleszkedés, így amikor a Kappa Chi nővéreim kihívás elé állítanak, nem mondhatok nemet.
A feladat: elcsábítani a harmadév legmenőbb hokisát.

Conor Edwards gyakori vendég a Görög Sor bulijain… és a Görög Sor lányszövetségeinek ágyaiban. Az a típus, akibe belezúgsz, mielőtt még rájönnél, hogy az ilyen srácok levegőnek nézik a magamfajta lányokat. Csakhogy Mr. Népszerű csupa meglepetés – ahelyett, hogy kinevetne, hajlandó velem felmenni az emeletre, és eljátszani, hogy történik köztünk valami.

Sőt, még ennél is tovább megy: folytatni akarja a tettetést. Úgy tűnik, Conor szeret játszani, és élvezi, hogy hülyítheti a „barátaimat”.

Szinte képtelenség ellenállni a dögös szörfös srác laza bájának, bár szép lassan rájövök, hogy Conor nem pont olyan, mint amilyennek a rajongói látják.
Minél tovább folytatjuk ezt az őrült színjátékot, annál nagyobb az esély, hogy csúnya vége lesz a történetnek.
*(Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)