Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Új szerzői néven publikálja Colleen Hoover az új regényét

Colleen Hooverről mindenképpen elmondható, hogy szereti az olvasóit, és figyelembe veszi a kéréseiket és igényeiket. Annak idején a Helló, Hamupipőke is azért íródott, hogy megköszönje az olvasói szeretetet, éppen ezért ingyen tette fel anno a weboldalára, és végül olvasói kérésre jelent meg papírkiadásban is és e-bookban.

colleen-hoover

Idén egy új regényt tett ingyen elérhetővé a Wattpadon, ez a Too Late címet viseli. A kötet viszont most – ismételten a rajongók kérésére – nyomtatásban is megjelenik! De van ám egy kis csavar.

A Too Late nyelvezetét Hoover kissé durvának érzi, és egyben nagyon felnőtt kötetnek gondolja, amit egyáltalán nem ajánl a tini olvasóinak. Éppen ezért C. Hoover néven publikálja a kötetet, hogy élesen elhatárolja a tinik által is olvasható történeteit a felnőtt könyvekétől. Érdekes döntés, különösen mert Jennifer L. Armentrout is ezt csinálta anno, de mostanra már elhagyta a J. Lynn álnevet.

Egyébként, ez az eddigi leghosszabb Colleen Hoover könyv, több, mint 120 ezer szóból áll. Az írónő csoportjában két borítótervezetről is lehetett szavazni, az olvasók többsége az elsőre voksolt. Alább megnézhetitek a két borítótervet, és persze a Too Late fülszövegét is, utóbbit Wit131 fordításában.

too-late-01 too-late-02

Colleen Hoover – Too Late

Sloan megjárná a poklot a kisöccséért. És meg is teszi, minden egyes nap.
Sloan – rákényszerítve arra, hogy folytassa kapcsolatát a veszélyes és erkölcsileg korrupt Asa Jacksonnal – bármit megtenne azért, hogy öccse a megfelelő ellátásban részesüljön.
Semmi nem állhat az útjába.
Senki, kivéve Cartert.

Sloan a legjobb dolog, ami valaha történt Asával. És ha megkérdeznéd Asát, azt mondaná, ő a legjobb dolog, ami történhetett Sloannal.
És ő soha nem akarja elengedni a lányt; akkor sem, ha Sloan nem helyesli baljós életstílusát. De a lány rosszallása ellenére Asa tisztában van vele, mibe kerül az, amit akar, s nem rest lépni érte. Tudja, mit kell tennie ahhoz, hogy továbbra is a csúcson maradjon, és meg is teszi.
Semmi nem állhat az útjába.
Senki, kivéve Cartert.

(A fülszöveget Wit 131 fordította)