Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Magyar borítót kapott a Sötét, magányos átok folytatása!

Sokunk egyik kedvenc könyve volt idén Brigid Kemmerertől a Sötét, magányos átok. Nos, a folytatást úgy tűnik még idén olvashatjuk, ugyanis már a magyar borítót is megkaptuk. Mit is mondhatnék, alig várom, hogy rávessem magam! Ráadásul a borító is elképesztően gyönyörű.

Brigid Kemmerer – A Heart So Fierce and Broken – Harcos, megtört szív (Az Átoktörő 2.)

Keresd meg az örököst, nyerd el a trónt!

Az átok végül megtört, de Rhen, Emberfall hercege most még aggasztóbb nehézségekkel szembesül. Szárnyra kelt a pletyka, hogy nem ő a trón jogos örököse, és hogy tiltott varázslat szabadult Emberfallra. Bár Harper Rhen mellett áll, Grey, a herceg testőre eltűnt, ami komoly kérdéseket vet fel.

Nyerd el a trónt, mentsd meg a királyságot!

Lehet, hogy Grey a trónörökös, de ő nem akarja kiadni a titkát. Mióta megölte Lilithet, szökésben van, és nem kíván szembeszállni Rhennel – mindaddig, amíg Karis Luran ismét fenyegetőzni nem kezd, hogy lerohanja Emberfallt. Karis Luran lánya, Lia Mara azonban gyűlöli az erőszakot, és meglátja a rést anyja tervében. De vajon meg tudja győzni Greyt, hogy Emberfall érdekében álljon ki Rhen ellen?

Az izgalmas, lebilincselő történet folytatódik, miközben emberek mérettetnek meg, és egy új szerelem is kibontakozik a háború szélére sodródott birodalomban.

„Az Átoktörő sorozatban minden megvan, ami egy jó fantasyhez kell.” – Jodi Picoult, író

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)