Home Hírek Új Stage Dive sztori a láthatáron – Korábbi főszereplők térnek vissza!

Új Stage Dive sztori a láthatáron – Korábbi főszereplők térnek vissza!

Azt már tudjuk, hogy Kylie Scott megírta a Stage Dive újabb kötetét, amiben Ben testvére, Martha, illetve a hűséges testőrük, Sam szeret majd egymásba. De most kiderült, Kylie Scott egy újabb Stage Dive sztorit írt!

A főszerepben ezúttal Mal és Anne, akik a sorozat második kötetében szerettek egymásban. Öröm az ürömben, hogy sajnos nem egy teljes regény, hanem egy novella íródik majd az imádott párosról.

A sztori a Coctales antológiában kap majd helyet, a kötet pedig a Cocky-gate botrány áldozatait hivatott megsegíteni. Hogy miről is van szó? Egy írónő levédette a “cocky” szót, és emiatt már tiltott a használata, így több szerzőnek is meg kell változtatnia a könyve címét, többet között Penelope Wardnak is.

A durva és botrányos ügyről Veronikánál olvashattok, a szavaival teljesen egyet is értek, itt pedig Veronika férje jogi szemmel magyaráz az esetről nagyon érdekesen.

Az viszont, hogy az írók összeállnak, és így egymásért kiállva, egymást segítve megjelenítenek egy antológiát, több, mint csodálatos. A kötetben többek között Jaymin Eve, Rachel van Dyken és Tara Sivec is jelentkezik egy novellával. Ide kattintva a teljes listát megtaláljátok.