Home Hírek Brutálisan gyönyörű magyar borítót kapott a Heartless – Szívtelen!

Brutálisan gyönyörű magyar borítót kapott a Heartless – Szívtelen!

A Könyvhétre már érkezik is a Holdbéli krónikákat is jegyző Marissa Meyer egyik újdonsága, a Heartless – Szívtelen. Már csak az volt a kérdés, hogy milyen borítóval. Nagy örömömre a fehér alapú mellett döntött a kiadó, a végeredmény pedig szerintem mesés lett. Lazán ez az egyik legszebb Vörös Pöttyös!

A könyv már előrendelhető, és alig várom, hogy olvassam. Ez lesz az első Meyer regényem, eddig csupa jót hallottam az írónőről, így bízom benne, hogy imádni fogom a Heartlesst is. A borító alatt a fülszöveget is meglelitek, ide kattintva előrendelhető a könyv.

Marissa Meyer – Heartless

A Szív Királynő valaha csak egy szerelemre vágyó fiatal lány volt.

Bár Catherine az egyik legkelendőbb fiatal hölgy Csodaországban, és a házasodni kívánó Szív Király kedvence, őt mégis egyebek foglalkoztatják. Ínycsiklandó süteményeket süt, és a leghőbb vágya az, hogy pékséget nyisson a legjobb barátnőjével. Az édesanyja szerint ilyen gondolatok azonban nem méltók egy olyan fiatal lányhoz, aki akár királyné is lehetne.

Cath megismerkedik Jesttel, a jóképű és titokzatos udvari bolonddal. Életében először valódi vonzalmat érez valaki iránt. Kockáztatva, hogy vérig sértik a Királyt és éktelen haragra gerjesztik Cath szüleit, a két fiatal titkos, viharos kapcsolatba bonyolódik. Cath a saját szerencséjének kovácsa akar lenni, és a maga módján akar szerelembe esni. Ám a sorsnak más tervei vannak e varázslatos, őrült és szörnyetegekkel teli vidéken…