Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Itt a The Matchmaker's Playbook magyar borítója – Amit én készítettem!

Pár napja írtam meg a Facebookon, hogy az Álmaim őrzője mellett egy másik Könyvmolyképzős regény borítóját is én csinálhattam. Nos, most már elárulhatom, ez a Matchmaker’s Playbook lett, magyar keresztségben A csábítás szabályai.

Amint jobban ráérek, érkezem majd egy hosszabb poszttal, és a sok-sok borítótervvel, amit látott a kiadó, de előtte megmutatom nektek a véglegeset, ami a könyvön lesz! (Sajnos a borítót most csak én tudom leleplezni, időhiány miatt elmaradt a nagyobb volumenű szervezés.)

A borító kapcsán annyit mondanék még, hogy tudom, sok külföldi könyvön rajta van ez a kép, de itthon megjelenten még nem, és úgy éreztük, passzolna a sztorihoz a borító. Szóval, remélem lesz, akinek tetszik majd 🙂

Rachel Van Dyken – A csábítás szabályai

Mitől profi egy randiguru?
Minden szabályt megszeg, hogy övé legyen a lány.

Miután egy baleset véget vet sportolói karrierjének, Ian Hunter visszatér az egyetemre – és készen áll arra, hogy egy újfajta játékban vegyen részt. Az ő agyából pattan ki a Szárnysegéd Bt. gondolata, ami szájról szájra terjedő sikeres és titokzatos szerelmi tanácsadó szolgáltatást nyújt a szerelemre éhes lányoknak. Amikor Blake Olson jelentkezik, hogy igénybe vegye a Szárnysegéd Bt. szolgáltatásait, Ian megismeri minden idők legreménytelenebb ügyfelét.

A slampos sportruhákban és tangapapucsban pompázó Blake-nek csodára van szüksége ahhoz, hogy megszerezze a kiszemeltjét. Csak egy profi randiguruval van rá esélye. Ian tudja, hogy a tanácsai és az átváltoztató munkája nyomán Blake is sikerrel járhat. Ám ahogy a lány lassan átváltozik, Ian rájön, hogy komoly veszély fenyegeti az első számú alapszabályát… Ne ess bele az ügyfélbe!

Frappáns és szenvedélyes szerelmi történet, amiből az olvasó a fejét fogva döbbenhet rá a férfi és a női gondolkodás különbségeire.

Bájos, pajkos, humoros.


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading