Home Könyves meglepetésdobozok Ütős lett az első Bubble Book meglepetés doboz? Íme, a véleményem!

Ütős lett az első Bubble Book meglepetés doboz? Íme, a véleményem!

Pár hete tűnt fel a színen az új magyar könyves meglepetés doboz, a Bubble Book. A csapat már az elejétől szimpatikus, tetszik, hogy ennyire jópofán beszélgetnek az olvasókkal, és szemmel láthatóan figyelembe is veszik az igényeket. Viszont, kissé drágák is, konkrétan 8.990 forintba kerül egy doboz. Megéri?

Mert bármennyire is szeretem a meglepetés dobozokat, azért ez húzós ár. Éppen ezért az a könyv mellé rakott ajándékoknak profiknak kell lenniük. Olyannak, aminél még véletlenül se érzi az embert, hogy őt most átverték. És szerencsére az első Bubble Book doboz elérte ezt a jó hatást.

Igen, én imádtam ezt a dobozt. Pedig tartottam tőle, mert mégiscsak ez az első hivatalos Bubble Doboz, és benne volt a pakliban, hogy gyenge lesz a minőség, de szerencsére nagyon pozitívan csalódtam. Pedig nem kezdődött szépen a történetünk.

A doboz egy nagy fehér buborékos borítékban érkezett, ami pozitívum, hiszen védi a benne lévő kincseket. De éppen ezért arra számítottam, hogy szép dobozt kapok, olyat, amit később bármi másra is szívesen fel tudok használni. (Pl. a BASC dobozokat azóta is használom irattárolásra). Nos, sajnos a Bubble Book doboza nem szép.

Egyszerű, sárgás színű külső, a tetején egy piros matrica, ami hirdeti, hogy mi is ez. Ez mondjuk még nem ad okot a kétségbeesésre, de az, amivel ki volt töltve a doboz, kissé felhúzott. Ilyen raffia-szerű töltelékanyaggal volt tele (a szókapcsolatot Deszytől loptam :)), ami bizony ráragadt az ajándékokra, és a padlóra is kihullott, így takaríthattam. Szóval, ez kissé rontotta az élményt. De szerencsére a többi kárpótolt.

Maga a tematika tetszett, Bukott Angyalok, és már rögtön ki lehetett találni, hogy a frissen megjelent Raziel regény lesz benne. Jó választás, a könyv is érdekesnek tűnik. A borító gyönyörű, de legjobban az tetszett, hogy dedikálva van, és van benne pár saját kezűleg írt jegyzet, ami a történetre reflektál itt-ott. Nagyon hangulatos.

Az angyalos téma mellé természetesen bejöttek az Árnyvadászos cuccok. Konkrétan Clary szappan az Álomkuckótól, ami kissé büdöske, de pl. anyunak nagyon tetszett, így örülni fog neki, amikor megkapja. Volt Izzy ajakbalzsam is, nem tudtam még használni, de fincsi az illata.

De a csúcspont! Egyértelműen az Árnyvadász tekercs. Minőségében is elképesztően szép, jó lett a kivitelezés, és nagyon ötletesnek tartom a rúnák és jelentéseik leírását. Tök jó, hogy össze lehet tekerni, és akár a falra is kirakható, és szerintem előbb-utóbb ki is fogom tenni, mert tényleg jól mutat. És már alig várom, hogy Árnyvadász könyvekkel együtt fotózzam Instagramra 🙂

A másik zseniális dolog a dobozban a könyvvédőtasak volt. Kis egyszerű anyag, olasz (?) betűkkel ráírt szövegel. Tényleg egyszerű az egész, de ez az a pont, amikor az egyszerűség gyönyörködtet. Imádom, nagyon szép lett, jó ránézni, és egy csomó méretű könyv belefér. Végre, ha megyek valahová, nem kell azon aggódnom, hogy koszos lesz a könyv. Zseniális ötlet és kivitelezés.

És hát, aminek még örültem… az bizony a Kit Kat csoki. Nem tagadom, na, rárepültünk itthon, hamar el is fogyott, mindenki jóllakott. Tudom, elvileg ez akkor is jár a könyvhöz, ha boltban veszed, de a dobozban akkor is örültem neki. Végre egy olyan ehető dobozos meglepetés, ami tényleg fincsi, és egyszerűen felhasználható.

Meg volt még ugye a szokásos “papír”, azaz 2 rajz. Az egyik Balog Boglárka Erzsébeté, aki egy versenyt nyert meg, a másik Sziács Violától egy Bukott angyal rajz. Megmondom őszintén, hogy annyi külföldi (és persze magyar) szép fanartot láttam már, hogy azokhoz képest ezek nekem picurkát fapadosak. De a Bubble kapcsán pozitív, hogy ezeket is jó minőségű lapokra nyomtatták. És külön bejön, hogy a dobozban csak magyar termékek vannak (mert még az írónő is magyar).

Összességében tehát azt mondom, hogy ez a doboz megérte az árát, szerintem jó lett, és nem csalódtam benne, pedig tartottam tőle, hogy így lesz. A májusi dobozok már rendelhetőek, a YA kategória könyve A lány, darabokban lesz, ez elég egyértelműen kitalálható (jelöld ki, ha kíváncsi vagy). Szóval, szerintem érdemes lecsapni rá, ha kipróbálnátok egy új meglepetés dobozt, pláne mert a könyvet most olvasom, és zseniális. (És már most kíváncsi vagyok, hogy vajon milyen ajándékokat tesznek mellé. És ami fontosabb: tartják-e a minőséget).

A SOROK 10 kuponkóddal -10% kedvezménnyel tudtok dobozt rendelni.

És tudjátok mit? Nekem egyre jobban tetszik, hogy ennyi könyves doboz lehetőség van itthon, mert a végeredmény pozitív. Az, hogy a nagy konkurencia miatt profi dobozokat kell előállítaniuk a cégeknek, hogy talpon maradjanak. És az első doboz láttán úgy érzem, a Bubble Book erősen megvetette a lábát. Csak így tovább!