Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Minden idők legjobb könyves dobozos meglepetése lapult a BASC májusi dobozában!

A BASC csapat többször is kíirta Facebookra, hogy egy nagyon különleges ajándék lesz a májusi felnőtt dobozban, így már nagyon kíváncsian vártam, hogy mi lehet az. De a megrendelést azért nem adtam le, amit nagyon bántam amint kiderült, hogy tényleg grandiózus meglepetéssel készül a csapat.

Úgyhogy tudtam, ha marad még a dobozból, nekem le kell csapnom rá. Szerencsére volt még 3 doboz, és még nagyobb szerencsémre sikerült is elég gyorsnak lennem, és megrendelnem. (De úgy izgultam, mint már nagyon régen).

A dobozban helyet kapott ugyanis egy álomszép könyvlámpa, ami minden idők legjobb meglepetésdobozos ajándéka. És gyerekek, ez a lámpa álomszép! Ha becsukod, teljesen olyan, mint egy könyv, ha pedig kinyitod, akkor a könyv „lapjai” világítanak. Több szín is van, piros, sárga, zöld, kék, és ki-be nyitással tudsz váltani.

Bár túl nagy fényt a lámpa nem ad, emelett nem hiszem, hogy lehetne olvasni, de annyira szép az egész, hogy az hihetetlen. Ráadásul USB-n tölthető, így tényleg a lehető legjobb dolog lett. Szerencsére a lámpa külön is megvásárolható, ide kattintva szerezhetitek be.

És mi volt még a dobozban? Egy párnahuzat, ami elég egyszerű, de pont az egyszerűségében szép, nekem tetszik. Egy fincsi keksz is volt, azt megettük mielőtt elkészült volna a kép (sorry). Egy zsebtükröt is tartalmazott a csomag, az hozzám kissé törötten érkezett sajnos meg, de a hátoldala sértetlen, és sikerült végül megragasztani. Nagyon ötletes ez a könyves feliratű megoldás.

Volt még itt egy horgolt lajhár is, ami nekem nem tetszik különösebben, úgyhogy lepasszolom majd a legjobb barátom kislányának, bár kétlem, hogy Laura 1 évesen annyira tudja majd értékelni. A Wilko jegyzettömb viszont nagyon menő.

Hála az égnek papír kacatból csak egy volt a dobozban, egy könyvjelző. Emellett pedig volt még benne három cuki mágneses könyvjelző, ezeket viszont nagyon szeretem. A könyv pedig Naomi Aldermantól A hatalom, ami a színésznő Emma Watson egyik nagy kedvence.

A BASC dobozok közül nekem eddig ez a legnagyobb kedvencem. Imádom, imádom, imádom! Úgyhogy egy biztos, kíváncsian várom, hogy mivel rukkolnak majd elő legközelebb.

* Ha még nem rendeltél BASC dobozt, akkor a SOROK 20 kuponkóddal -20% kedvezményt kapsz a második dobozod árából! *


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading