Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Itt a vége? Szomorú hírem van, Shadowhunters fanok…

A Magnus Bane-t alakító Harry Shum Jr. feltöltött egy  fotót Instagramra, ami mellé azt is megírta, hogy éppen a Shadowhunters fináléját forgatják. Ez pedig nagyon nem jó hír…

De miért is? Mert a finálé, vagyis az utolsó két rész a Mennyei tűz városa eseményeit pörgeti le, így tulajdonképpen A végzet ereklyéi könyvek végére érnek. Így ha netán valami csoda folytán lenne negyedik évad, akkor már jórészt könyves iránymutató nélkül maradna a Shadowhunters, hiszen csak A végzet ereklyéi és Pokoli szerkezetek sorozatra van joguk feldolgozás kapcsán.

Azt pedig idén két alkalommal is láthattuk, hogy könyves alapanyag nélkül kétes minőség születik, hiszen a Tizenhárom okom volt, és A szolgálólány meséje fanok közül is sokan fanyalogtak a második évad láttán.

Így sajnos ki kell mondani, hogy ha netán sikerrel is járna a #SaveShadowhunters kampány, az nekünk, rajongóknak nem biztos, hogy olyan sok jót jelentene. Így én részemről csak egy dologban bízom: hogy minőségi finálét kapunk, és jól elvarrják a szálakat. (Plusz remélhetőleg Dominic Sherwood is bekerült abba a gyorstalpaló színészsuliba, ami Katherine McNamarát is ennyire felhúzta.)