Home Borítómustra Top5: Szerintem ez az 5 legszexibb Penelope Ward borító!

Top5: Szerintem ez az 5 legszexibb Penelope Ward borító!

Penelope Ward nem ismeri azt a szót, hogy unalom. Mi erre a legjobb bizonyíték? Hogy pár év alatt már több, mint tizenöt romantikus New Adult regényt adott ki. Na ugye, hogy nem pihen sokat?

A könyveinek a borítói pedig, khm, hát igen. Jól illeszkednek a New Adult sémában, mindegyiken egy-egy nagyon vonzó fiatalember próbál minél jobban felmászni a könyvespolcunkra. És mely borítók a legszexibbek? Nos, összeszedtem a saját kedvenceim. Az írónő összes borítóját ide kattintva nézhetitek meg.

Stepbrother Dearest – Legdrágább mostohabátyám

A borító, amit nem kell bemutatni senkinek. De tényleg, szerintem nagyon sokunk polcán ott van már. Egy dolgot viszont kiemelnék: hogy ez a borító mennyire hiteles! A könyvben is pont ott van Elec tetkója, és pont ilyenek vannak neki, még az ajak piercing is megjelenik. A szürke háttéren pedig telitalálat a jól látható sárga cím kiírás. Zseniális, no.

Dear Bridget, I Want You

A Grace Klinika óta egyre több ember álmodozik egy szexi orvosról. Nos, ez a borító pont ezt erősíti, és természetesen a sztetoszkóp sem maradhatott el, nehogy ne jöjjünk rá, itt bizony egy orvos a főhős. De ami miatt ez a borító nagyon működik, a zseniális tipográfiai megoldások.

Drunk Dial

Az írónő szokás szerint egy tetkós rosszfiúval támad, ez a borító viszont valahogy kitűnik az átlagból. És mindez a modell miatt van. Nézzétek az arcát! Hogy takarja a karjaival a testét. Annyira sebezhető! Üvölt róla a fájdalom és a félelem – én legalábbis ezt szűrtem le belőle. És oké, talán ez nem a legszexibb, de iszonyúan különlegessé teszi a borítót.

Rebel Heir

Sok sikert annak, aki gond nélkül ellen tud állni egy cigiző, tetovált, borostás, ízig-vérig rosszfiú pasinak. A borítóval amúgy van némi gondom, a háttér például teljesen hiteltelen, messziről üvölt, hogy a szék elé lett gagyin photoshopolva a pasi.

Room Hate

Nagyon jól működik ez a “gyere, feküdj mellém az ágyba” típusú nézés, emellett a borító is nagyon egyszerű, a tipográfia bonyolultságát sem vitték túlzásba, így az összhatás is ütős, leginkább mert a helyes srácon van a lényeg.