Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Jön magyarul a pár éve megjelent időutazós Vörös Pöttyös könyv folytatása!

Olvasói érdeklődésre a Könyvmolyképző Kiadó ma árulta el, hogy érkezik majd legkorábban jövőre az Elválaszt az idő folytatása!

Az első rész még 2013-ban jelent meg, így gyanítom, jó páran vártatok már erre a jó hírre. A második rész egyben az utolsó is, így a sorozat lezárásáról beszélhetünk. Én még nem olvastam az első részt, de a molyon bíztató a 85%.

És miről is szól az Elválaszt az idő? Íme, a fülszöveg és az első, illetve a második rész borítója (utóbbi eredeti). A folytatás megjelenéséig pedig simán van még idő elolvasni 😉

Tamara Ireland Stone – Elválaszt az idő

Szeretni ​valakit nehéz.

De még nehezebb, ha nem csak a távolság áll közétek, hanem az IDŐ is.
Anna és Bennett normál körülmények között sosem találkozott volna: a lány 1995-ben él Chicagóban, míg a fiú 2012-ben San Franciscóban. Csakhogy Bennettnek megvan az a különleges képessége, hogy átutazzon időn és téren; így keveredik Anna életébe, és vele együtt a kalandok és lehetőségek egészen új világa tárul fel a lány előtt.

Ahogy azonban a kapcsolatuk egyre jobban elmélyül, szembe kell nézniük a valósággal: az idő bármikor visszaszólíthatja Bennettet oda, ahová tartozik. Annál is inkább, mert egy váratlan tragédia hirtelen mindet megkérdőjelez, amiben addig hittek, Anna és Bennett pedig arra kényszerül, hogy az idővel versenyt futva feltegye magának a kérdést: vajon meddig lesznek képesek feszegetni a sors határait? Milyen áldozatokat kell hozniuk, hogy együtt maradhassanak? És a legfontosabb: szerelmük vajon kiállja-e az idő próbáját?

Az Elválaszt az idő friss, izgalmas és nagyon romantikus. Lenyűgöző és ígéretes bemutatkozó regény az ifjúsági irodalom egy nem mindennapi, új egyéniségétől.