Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Megperzselve & Mélybe zuhanva: Két új Rubin Pöttyös is magyar borítót kapott

Magyarul is véget ér Meredith Wild Bridge sorozata, aminek az utolsó két része decemberben jelenik meg a Könyvmolyképző Kiadónál.

A magyar borítók már fel is kerültek a webáruházba. Azért is különleges most ez számomra, mert akárcsak az első résznél, a borítót most is én terveztem. Megmaradt a szalagos ötlet, ami az első résznél nagy örömömre sokatok tetszését elnyerte, ez lett egy kicsit tovább gondolva. Remélem ezeket a borítókat is szeretni fogjátok majd!

Meredith Wild: Megperzselve (Bridge 2.)

DARREN BRIDGE ÉLETE IGAZI AGGLEGÉNYÁLOM.
Mikor épp nem lángoló épületekbe rohan csapatával, idejét a testvére edzőtermében tölti az aktuális hódításával. Minden nő szabad préda a számára… ameddig Vanessa meg nem jelenik. Okos, gyönyörű, igazi modellalkat, és senkihez sem fogható, akit Darren eddig ismert. Kár, hogy megesküdött, hogy messzire el fogja kerülni.

A véget nem érő munkában túlhajszolt Vanessa két éve nem volt szabadságon. Mikor barátai, Cameron és Maya esküvője végre kiragadja az irodából, hőn áhított pihenést ígérve, az élet új próbát állít elé a vőfély képében. Darren veszedelmesen jóképű és olyan karizmatikus, hogy minden forróvérű nő ledobná érte a bugyiját egy éjszakára, bármeddig is tartson.

Mikor visszatérnek a városba, Darren rájön, hogy a szingli lét vesztett a fényéből. De Vanessa életében a rengeteg tennivaló mellett nincs helye férfi nak, különösképp egy nőcsábásznak.

Vajon sikerül Darennek a szívébe férkőznie, és bebizonyítania, hogy megéri a kockázatot?

Meredith Wild: Mélybe zuhanva (Bridge 3.)

OLIVIA BRIDGE MINDIG IS JÓ LÁNY VOLT.
Jó jegyek, jó barátok és egy jó állás, amit tehetős szülei tálcán nyújtottak neki. Elkeseredetten vágyva arra, hogy a saját maga által kitaposott utat járja, Liv hátat fordít mindennek, és fejest ugrik egy kihívásokkal teli feladatba – két bátyjának segít egy New York-i edzőteremlánc megnyitásában. Alighogy berendezkedik újdonsült életébe, hirtelen két férfi között találja magát, akiknek szánt szándéka, hogy a jóságát a feje tetejére állítsák.

Will Donovan kezében van a tőke, amivel a Bridge testvérek álma valódi vállalkozássá válhat, a fagyos húgok ágyba csábítása pedig észszerű extra juttatásnak tűnik. Liv a legokosabb és legszexibb prűd, akivel Will valaha találkozott, és alig várja, hogy megtörhesse.

Ian Savo számára az élet túl rövid ahhoz, hogy mások szabályai szerint játsszon. Egyáltalán nem szokatlan tőle, hogy osztozzon a barátjával a nőkön, ezért amikor Will bemutatja neki Livet, alig várja, hogy ő is rátehesse a kezét.

De belezúgni ugyanabba a lányba – egyáltalán belezúgni bárkibe – soha nem volt a terv része.


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading