Home Hírek Szívességből szerelem – Jön az első Kasie West könyv itthon

Szívességből szerelem – Jön az első Kasie West könyv itthon

Nemrég derült ki, hogy megjelenhet itthon az első Kasie West regény! Ez azért is szuper hír, mert az írónő különösen nagy sikernek örvend a tengeren túl, így már igazán ideje volt, hogy végre a hazai olvasók is megismerhessék a műveit.

Az első Kasie West regény a Szívességből szerelem címet viseli, a megjelenés 2017. március 29-én esedékes a Menő Könyvek jóvoltából. Alább pedig megnézhetitek a szupercuki magyar borítót és a fülszöveget is.

* Kíváncsi lettél? Rendeld elő ide kattintva kedvezményesen! *

Kasie West – Szívességből szerelem

Giával az iskolai bál kezdete előtt fél órával szakít a pasija, ezért kétségbeesésében vakmerő lépésre szánja el magát.

Arra kér egy vadidegen srácot, játssza el egy estére, hogy járnak. A terv egyszerű: két óra, pár kegyes hazugság a barátnőknek. A baj csak az, hogy Gia nem tudja kiverni a fejéből a helyes ismeretlent. Aztán az élet úgy hozza, hogy viszonozhatja a szívességet …

Tényleg egyre fontosabbak lesznek egymásnak, vagy kamu az egész? Alapulhat-e bármi is hazugságon? Mit gondolnak majd a barátnői, ha kiderül az igazság? Tényleg ennyire számít, hogy ki mit gondol?

Kasie West szellemes és csodálatosan romantikus regényének főhőse egy hirtelen ötlet miatt óriási galibába keveredik, és az élete fenekestül felfordul. Vajon sikerül újra megtalálnia a szerelmet, és azzal együtt önmagát is?