Home Egyéb kategória Akár ők is lehetnek a Fogoly a sötétben adaptáció főszereplői!

Akár ők is lehetnek a Fogoly a sötétben adaptáció főszereplői!

C.J. Roberts a héten jelentette be, hogy film készül az itthon is megjelent Fogoly a sötétben könyvéből. Az írónőt megkérték, hogy adjon le egy listát, hogy kiket látna szívesen a főszerepekben, ehhez kérte a rajongói segítségét.

A lista végül összeállt, az írónő ezt a Facebookon közzé is tette. Megnézegettem, és, hát… Megpróbálom fenntartásokkal kezelni, hiszen simán lehet, hogy végül mást választanak majd.

Mindenesetre ami nekem csalódás, hogy az írónő láthatóan utána se nézett a színészeknek, Naya Riveránál fel se tűnt neki, hogy már 31 éves, így nem lenne hiteles 18-20 éves lányként. Dominic Sherwoodnál azt sem tudta, hogy játszik-e egyáltalán bármiben.

Ha megkérnének minket, hogy állítsunk össze egy álom-listát a könyvünk főszereplőihez, az lenne a legkevesebb, hogy rászánunk egy órát, és megnézünk mindenkit képeken, IMDB-n, Youtube-on pár jelentben, hogy tehetséges-e egyáltalán… Ugye? Kicsit úgy tűnik, hogy C.J. Robertsnél ezek a körök (vagy egy részük) elmaradtak, ami fura.

Mindettől függetlenül remélem, hogy a film elkészül, és az itteni listából is van olyan, akinek simán odaadnám a főszerepet. Például Alexander Ludwig vagy Christopher Mason tökéletes Caleb lehetne, Zendaya vagy Alicia Sanz Cicaként Livvie-ként is szerethető lenne.

Klikk az írónő top11 Livvie jelöltjéért

Katt a linkre az írónő top11 Caleb jelöltjéhez