Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Jön a harmadik Rubin Pöttyös a nőről, aki nagyon nem akar gyereket

Tara Sivec stílusa meglepően egyedi, a humora dettó, és az itthon is megjelent Csokoládéimádók trilógia alaptörténete sem hétköznapi. Itt egy olyan nő a főhős, aki nagyon nem akar gyereket. Szerintem ez teljesen érthető, minden nőnek joga van döntenie arról, hogy mit szeretne. A hősnőnket amikor elveszi a szüzességét, mégis teherbe ejti egy srác, akit nem is ismert előtte. És a lány úgy dönt, megtartja a babát, bármi is lesz.

Az első részt azt mutatta be, évekkel később hogy neveli a gyerekét a nő, aki rohadtul nem akart anya lenni, és mit tesz, amikor felbukkan az apa, aki amúgy nem is tud a gyerekről. Nagyon érdekes volt az alapsztori, de annyira fura humora volt a könyvnek, hogy én nem bírtam végigolvasni. De persze ettől nektek még simán bejöhet, mert nem is a történettel volt a gondom, hanem a stílussal, ami ugye nagyon egyénfüggő, hogy kinek mi tetszik.

A harmadik, utolsó kötet várhatóan a Könyvhétre érkezik, ehhez be is futott a borító, alább megnézhetitek. A Csokoládéimádók sorozatot ide kattintva leshetitek meg, a fülszövegeket most nem másolnám, a harmadik részé már spoileres lenne.

Itthon nagyon sokan szeretik a sorozatot, a molyon is nagy a rajongótábora, így javaslom, ha tetszett a sztori leírás, olvassátok el az első rész pár oldalát, úgy eldönthetitek, hogy nektek való-e a Csokoládéimádók.