Home Hírek A Könyvhétre megjelenhet a Soha már harmadik kötete!

A Könyvhétre megjelenhet a Soha már harmadik kötete!

Sokan vártátok már, hogy itthon is lezáruljon Kelly Creagh Soha már trilógiája? Nos, úgy tűnik már nem kell sokat várni, ugyanis egy olvasói kérdésre a Könyvmolyképző Kiadó elárulta, hogy mikorra várható a regény:

Tervezzük bizony, reményeink szerint a Könyvhétre már megjelenhet. Bár még van munkánk bőven a kötettel, de minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy kiadhassuk időben.

Itt már nem is lehet mást mondani, mint azt, hogy jó munkát, és szeretettel várjuk a könyvet, ugye? 🙂 Mondjuk, én még nem olvastam, de örülök annak, hogy az, aki szereti, hamarosan a kezébe veheti a lezáró részt. Könyvmolyok előre!

No de miről is szól a sorozat? Íme, az első rész fülszövege, ebből minden kiderül. Elég érdekesnek tűnik ám, fel is került a várólistámra, mert kétségkívül egyedinek ígérkezik. A kötet ide kattintva meg is rendelhető.

Kelly Creagh – Nevermore: Soha már 1.

Isobel Lanley, a pom-pom lány elborzadva veszi tudomásul, hogy Varen Nethers-szel kell megírnia az angol dolgozatát. A dolgozat leadási határideje hihetetlenül igazságtalan módon a rivális focicsapat elleni nagy mérkőzés napjára esik.

A hűvös és tartózkodó, cinikus és éles nyelvű Varen már az elején tisztázza, hogy a dolgozaton kívül nem akar a lánytól semmit. Isobel azonban hamarosan kifogásokat kezd keresni, hogy Varen-nel találkozhasson, miközben egyre jobban elszakad barátaitól és az erőszakos és féltékeny barátjától. Isobel egyre mélyebbre merül Varen álomvilágába, ami a jegyzetfüzetébe írt sorokból kelt életre, egy világba, ahol Edgar Allan Poe félelmetes történetei válnak valóra.

Ahogy egyre jobban felfordul körülötte a világ, Isobel felfedezi, hogy az álmoknak és a szavaknak sokkal nagyobb az erejük, mint azt gondolta és, hogy a legijesztőbb valóság az, amit az elme annak hisz. Képes lesz megmenteni Varent az Őrülettől, ami fogva tartja őt vagy mindkettőjüket felemésztik Varen rémálmainak árnyai?