Home Dream casting Álomszereposztás a készülendő Tökéletes kémia filmhez!

Álomszereposztás a készülendő Tökéletes kémia filmhez!

A héten derült ki a jó hír: Simone Elkeles a Tökéletes kémia forgatókönyvén dolgozik. Akaratlanul is elgondolkodtam azon, hogy vajon kiket látnék szívesen a főszerepben? Kik azok, akik ma még el tudnának játszani egy tinédzsert? Nos, íme, az én választottjaim! (A borítók modelljei sajnos kiestek, mert ők azóta szépen felnőttek, a harmincas éveiket tapossák)

Update 2020. július 20: A filmet sajnos lemondták, nem fog elkészülni, de ettől függetlenül jó böngészést a listához! És ahogy mondani szokták, a remény hal meg utoljára 😉

Brittany – Sabrina Carpenter

A Riley szerint a világ Disney sorozattal futott be, azóta zenei karriert is épített, és több filmben is szerepelt. Még mindig csak 18 éves, de hihetetlenül tehetséges, és külsőre is egyértelműen Brittany.

Alex Fuentes – Tyler Posey

Oké, csaltam! Tudom, a Teen Wolf sztárja már 27 éves, ami alapból gond lenne, de van még annyira kölyökképű, hogy szerintem megkaphatja Alex szerepét. Ráadásul, külsőre is nagyon passzolna a karakterhez, és úgy érzem, tudná hozni azt a komolyabb, higgadtabb oldalt is, ami a fiút a családja körében éri.

Carlos Fuentes – Jake T. Austin

A szemünk előtt nőtt fel a Wizards of Waverly Place sorozatban Selena Gomez mellett, azóta a The Fostersben is szerepelt. A srác most 23, még bőven kölyökképű, szerintem Carlosként is jól bizonyíthatna, és menne neki a szexi, pimasz attitüd is.

Luis Fuentes – Noah Centineo

A The Fosters sorozatból lehet ismerős, de A fiúknak, akiket valaha szerettem egyik főszerepét is bezsebelte már. Szerintem tökéletes Luis lehetne belőle, noha az első részben nem szerepel olyan sokat.

Sierra – Meg Donnelly

A színésznő a most debütált ZOMBIES Disney filmből, vagy az American Housewife sorozatból lehet ismerős. Szerintem elég tehetséges, jól bizonyíthatna Brittany barátnőjeként. (Ő az, aki ellenzi Brittany és Alex kapcsolatát)

Isabella – Sofia Carson

Álmodni lehet, ugye? Mert nagy eséllyel az Utódok sztárja nem vállalna el egy ennyire apró szerepet… Viszont annyira tudnám imádni Isabellaként. (Ő Alex latino barátnője, akivel Brittany is összebarátkozik)

Colin – K.J. Apa

Hát igen, Riverdale rajongóként naná, hogy örülnék neki 🙂 Mivel maga a színész is kellően egocentrikus tud lenni (és ezt nem negatív dologként értem), szerintem jól feküdne neki Colin szerepe. (Ő Brittany pasija a könyv elején, aki mindenáron le akarja fektetni a lányt).

Nos, ezek az én választásaim. És ti kiknek örülnétek? 🙂