Home Dream casting Íme, 10 Finch tipp a Veled minden hely ragyogó filmhez

Íme, 10 Finch tipp a Veled minden hely ragyogó filmhez

Két dolgot már régóta tudunk. Azt, hogy film készül a Veled minden hely ragyogó regényből, méghozzá Elle Fanning főszereplésével. A munkálatok pedig lassan elkezdődnek, olyannyira, hogy jelenleg is gőzerővel keresik Finnt, a jóképű férfi főhőst.

Az utóbbi hetekben az írónő, Jennifer Niven játékot hirdetett, amiben az olvasóival együtt kutatta a tökéletes Finchet. Végül kialakult egy top 10-es lista, amit Niven átad a producereknek. Az írónő megerősítette, hogy ez a lista nagy befolyással bírhat a kiválasztás során, mert a film készítői is azt szeretnék, ha Finchet olyan színész játszaná, akivel a könyv népes rajongótábora is elégedett lehet.

A top5 színész Niven ígérete szerint mindenképpen nagy sansszal indul, és döntő tényező lesz majd az is a végleges Finchnél, hogy mekkora a kémia Elle Fanninggel De persze azt ne vegye senki biztosra, hogy innen kerül majd ki a végső győztes is.

A listát nézve tényleg tökéletes Finch jelölteket látni, de részemről Cole Sprouse a nyerő, szerintem ezt a szerepet egyenesen neki szánták az égiek. Kérdés, hogy egyáltalán akarja-e, és a Riverdale sorozata mellett beférne-e az idejébe. No nem húzom a szót, íme az írónő, és az olvasói Finch jelöltjei.

#1 – Stefan Anargus

#2 – Cole Sprouse

#3 – Jonah Hauer-King

#4 – Asa Buterfield

#5 – Timothée Chalamet és Darryl Dale (holtverseny alakult ki)

https://www.instagram.com/p/BWBVvZfhcAi/?taken-by=tchalamet

#7 – Nick Robinson

#8 – Charlie Heaton

#9 – Ferdia Walshpeelo

https://www.instagram.com/p/BWGD_JylUiG/?taken-by=ferdiawalshpeelo

#10 – Miles Heizer