Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Árnyjátékos – Maffiavezérnővel és luxusprostival jön az új Rázós Könyv!

Igazán különleges Rázós Könyvvel készül a Könyvmolyképző a Könyvhétre! Ashley Carrigan legújabb regénye ugyanis egy titokzatos és szexi világba kalauzolja az olvasóit.

A főszerepben eg üzletasszony, aki férje halála utána az alvilágban próbál helyt állni. Ő alkalmazza Nicket, a luxusprostit, és kialakul közöttük egy különleges kapcsolat. Bővebben a fülszövegben, érdemes vetni rá egy pillantást.

Már csak az a kérdés, hogy milyen lesz a borítója. Nos, a kiadó oldalán erre a két tervre lehetett szavazni, bízzunk benne, hogy hamarosan megérkezik a végleges borító.

Ashley Carrigan – Árnyjátékos

Gillian, a nagyszerű üzletasszony, férje halála után pengeélen egyensúlyozik az elit társaság úri gengszterei között.

Pihenésképp erotikus kalandba kezd egy jóképű férfi luxusprostituálttal, Nickkel, hogy némi színt vigyen a stresszes mindennapokba. A férfi vonzó, beváltja a hozzá fűzött reményeket, de van egy titka…

Közben felbukkan egy rejtélyes alak, aki a háttérből irányítva az eseményeket sorra meghiúsítja Gillian ígéretes üzletkötéseit. Nem csak meglopja, de az áldozatoktól sem riad vissza, hogy elérje a célját.

Gillian a lengyel gengsztervezérrel belekeveredik egy kínos üzleti fiaskóba, és együtt kell megtalálniuk a titokzatos rosszakarót, ha életben akarnak maradni.

Vajon Nick és az arctalan rivális ugyanaz a személy?

Az Árnyjátékosban senki sem az, akinek látszik, és senki sem játszik nyílt lapokkal.

Kételyek, váratlan szövetség, árulás, hűség és szenvedély… Ez adja a vérbeli romantikus-erotikus regény esszenciáját, hogy kellően bizsergető élményt nyújtson.


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading