Home Könyvek listák Tetszett a Luxen sorozat? Akkor olvasd el ezt a 3 könyvet!

Tetszett a Luxen sorozat? Akkor olvasd el ezt a 3 könyvet!

Ó, Daemon Black! Ki ne imádná azt a szemtelen, nagypofájú, de annál szerethetőbb srácot? Jennifer L. Armentrout Luxen sorozata jött, látott és győzött, azaz seperc alatt hódította meg az olvasók szívét.

De mit olvasson az, aki hasonlóan szuper élményre vágyik, miután végzett Cica és Daemon kalandjaival? Nos, íme három könyvsorozat, ami szerintem szintén elvarázsol majd titeket!

Becca Fitzpatrick – Csitt, Csitt

A bukott angyalok is lehetnek ugyanolyan szexik, mint a földönkívüliek, ugye? A sztori főhőse Folt az égből jött alá, és itt ismeri meg Norát, a földi lányt, akinek bizony nincs egyszerű dolga, és sokkal nagyobb feladat hárul rá, mint azt hitte volna.

A történetben a menny és a pokol is összecsap, miközben a románc is nagyon erőteljesen megjelenik a történetben. Konkrétan Folt is legalább olyan menő álompasi, mint Daemon, és édes visszavágásokból és vicces jelenetekből sincs hiány.

Jennifer L. Armentrout – Perzselő csók

Természetesen a Luxen írónője is gondoskodott róla, hogy legyen mit olvasnunk. A sztoriban itt sincsenek földöknívüliek, most a démonok, és az emberiséget védő vízköpők csapnak össze. Hősnőnk félig démon, félig vízköpő, két világ között rekedt, és egyszerre szerelmes egy vízköpőbe és démonba is.

Armentroutnak ismét sikerült megteremtenie egy Daemon Black-szintű álompasit, és a Perzselő csók is legalább annyira szexi, vicces és fordulatokban gazdag, mint amilyen a Luxen sorozat is volt.

Melissa Landers – Elidegenítve

Természtesen vannak ám a listán földönkívüliek is 🙂 A történet szerint két éve fedezték fel a naprendszerben a l’eihrek bolygóját, és most a két nép kapcsolatba lépett egymással. Egy nemzetközi iskolai csereprogram keretében Cara otthonába kerül a jóképű Aelyx, és bár nagyon sokat vitázik a két fiatal, előbb-utóbb csak kialakul közöttük valami…

Itt olyan nagyon durva természetfeletti dolgok nincsenek, a történet inkább arra megy rá, hogy mi történne, ha felfedeznénk egy földönkívüli fajt – amik egy az egyben ránk, emberekre hasonlítanak. Sok a társadalomkritika, de persze a romantika is domináns.