Home Hírek Rogue – A gazember címmel jön az új Rázós Könyv – Itt...

Rogue – A gazember címmel jön az új Rázós Könyv – Itt a magyar borító!

Úgy tűnik egyre népszerűbbek itthon a Rázós Könyvek, aminek kifejezetten örülök, mert én szeretem őket 🙂

Hamarosan újabb Katy Evans regény érkezik magyarul, ami a fülszövege alapján nagyon érdekesnek ígérkezik. Alább megnézhetitek a szexi magyar borítóval együtt!

Katy Evans – Rogue: A gazember

Jobbat érdemelsz nálam, állítja a fickó.

És a nőt idegesíti, hogy akár igaza is lehet.

Brooke Dumas a Real – Valós című könyvben megtalálta Remington Tate-t, most pedig a legjobb barátnőjén, Melanie-n a sor, hogy ráleljen a férfira, aki megérinti a szívét. Több év keresés után egy este, megmenti őt az esőben az erős és titokzatos Greyson King. Lehet, hogy ez a merész fickó lesz a szeretője, barátja és védelmezője, akire annyira vágyott? Amikor szeretkeznek, a férfi úgy ejti ki a nevét, mintha érezne iránta valamit. Mintha Melanie jelentene számára valamit – márpedig ezzel beteljesítené a lány minden álmát.

A férfi aztán szó nélkül eltűnik napokra, amikor pedig visszatér, azt mondja, hogy nem lehet együtt Melanie-val, mert csak bántaná őt. A távolléte azonban sokkal nagyobb fájdalmat okoz Melanie-nak.

Melanie mindezek után rájön, Greyson milyen sötét titkokat rejteget előle, sőt gyanítani kezdi, hogy talán az első találkozásuk sem a véletlen műve volt. Az érzelmileg összezavarodott Melanie-nak nincs hová fordulni vigaszért, csak ahhoz a férfihoz, aki elől menekülnie kellene…

Mit is tehet az ember lánya, ha kiderül, hogy a hercege valójában egy gazfickó?

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)