Home Hírek Egy birodalom végzete – Befutott az új Vörös Pöttyös magyar borítója!

Egy birodalom végzete – Befutott az új Vörös Pöttyös magyar borítója!

Hamarosan érkezik magyarul is Alexandra Christo nagy sikerű regénye, a To Kill a Kingdom – Egy birodalom végzete! És már az álomszép magyar borítót is megkaptuk.

Az izgalmas kötet egy retelling, A kis hableány az alapja, de rengeteg a különbség, az itteni hősnő, Lira ugyanis egy szirén, aki szó szerint a herceg szívére pályázik, hogy kitépje belőle, és ő legyen az új királynő…

Alexandra Christo – Egy birodalom végzete

A HERCEG SZÍVE LENNE AZ IGAZI TRÓFEA.

Lira hercegnő egy királyi családból származó szirén, azok közt is a legveszélyesebb. Tizenhét herceg szív van a gyűjteményében, így hát a víz alatti világban nagy tiszteletnek örvend. Már csak egy szív hiányzik – ám azt elhibázza. Anyja, a Tenger Királynője büntetésből átváltoztatja, mégpedig egy olyan lénnyé, amitől a legjobb undorodik: emberré. Elveszi tőle a bűvös szirénénekkel képességét is, és megparancsolja, hogy a téli napfordulóig vigye el neki Elian herceg szívét, különben ember marad örökre.

Hiába ő a leghatalmasabb emberi királyság trónörököse, Elian herceg csak az óceánon érzi magát igazán otthon. A szirénvadászat pedig a hivatása. Amikor kiment egy lányt az óceán habjaiból, hamar rájön, hogy ő bizony más, mint aminek először hitte. Az idegen megígéri neki, hogy a segítségére lesz, és együtt fogják megtalálni a módját, hogyan pusztítsák el a sziréneket. De vajon megbízhat a lányban? És vajon hány alkuba kell belemennie Elian hercegnek, mire megszabadítja az embereket a legnagyobb ellenségtől?