Home Hírek Velünk véget ér- Ennyire gyönyörű az új Colleen Hoover könyv magyar borítója

Velünk véget ér- Ennyire gyönyörű az új Colleen Hoover könyv magyar borítója

Emlékszem, ez a borító anno a megjelenés idéjén szerelem volt első látásra. Mert hát, egyszerűen gyönyörű ez a borító, igaz? Drukkoltam is, hogy a hazai megjelenésnél is ez a szépség legyen használva, és szerencsére így is lett.

Hoover újdonsága még idén érkezik, a borító alatt pedig a fülszöveget is megnézhetitek. Nagyon várom már, hogy elolvassam, van egy olyan érzésem, hogy ezt is imádni fogom.

Colleen Hoover – Velünk véget ér

Néha az okozza a legtöbb fájdalmat, aki szeret.

Lilynek nem ment mindig könnyen a sora, de annál keményebben dolgozott, hogy olyan életet élhessen, amilyenre vágyik. Elhagyta a Maine állambeli kisvárost, ahol felnőtt; egyetemet végzett, és Bostonba költözött, ahol saját vállalkozásba kezdett. Amikor szikrázni kezd a levegő közte és a jóképű idegsebész, Ryle Kincaid között, Lily életében hirtelen minden túl szép lesz ahhoz, hogy igaz legyen.

Ryle magabiztos, makacs, kicsit talán arrogáns is, de emellett érzékeny, okos, és Lily a gyengéje – bár a kapcsolatoktól való viszolygása aggodalomra ad okot.

Lilyt mégsem csak az új kapcsolata foglalkoztatja. Rengeteget gondol Atlas Corriganre is – az első szerelmére, aki a hátrahagyott múltjához köti. A fiú, aki lelki társa és védelmezője volt, most újra feltűnik a színen, veszélyeztetve ezzel mindent, amit Lily és Ryle együtt felépített.
Ebben a merész és mélyen személyes regényben Colleen Hoover szívszorongató történetet tár elénk, ami új, izgalmas utakra vezeti őt magát mint írót is. A Velünk véget ér felejthetetlen mese a szerelemről, amiért nagy árat kell fizetni.

Add át magad a reménynek!