Home Hírek Jön a második "élő szereplős" Oroszlánkirály film a Disneytől!

Jön a második "élő szereplős" Oroszlánkirály film a Disneytől!

A Variety most tette közzé a hírt, a Disney folytatja az “élő szereplős” Oroszlánkirályt, a munkálatokon már dolgoznak is! A hírt Lulu Wang rendező is megerősítette Twitteren. Premier dátum még nincs.

Bár az Oroszlánkirály kritikai fogadtatása vegyes volt, és a nézőket is eléggé megosztotta az “élő szereplősnek” titulált film, amiből pont az érzelmek hiányoztak, de világszerte 1.5 milliárd dorllárnyi bevételt termelt, így várható volt, hogy meglovagolják a sikert.

Arról még nincs hír, hogy miről fog szólni a film, mindenesetre van hová nyúlni, 1998-ban Amerikában kijött az Oroszlánykirály 2. – Szimba büszkesége, amit egyenesen a Rómeó és Júlia ihletett.

A történet szerint Simba és Nala kislánya, Kiara megismerkedik a Büszke Birtok határán túl élő oroszlánokkal, akik még mindig Zordon hű követői. Kiara pedig beleszeret Zordon fiába, Kovuba, és az érzés kölcsönös lehetne, ám Kovu anyja, Zira bosszút tervez Szimba ellen, és ennek eszközeként a fiatalok szerelmét akarja felhasználni.

Annak idején én a második mesét is nagyon szerettem, szerintem klassz folytatás volt, remélem ha már a folytatáshoz akar nyúlni a Disney, akkor emellett teszi le a voksát. Mindenesetre a Disney még nem erősítette meg, hogy mi lesz az “élő szereplős” Oroszlánkirály 2. története.