Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Erről szólt volna a harmadik Szex és New York film, ha elkészül

Talán kevesen tudják, de a Szex és New York is könyvadaptáció, Candace Bushnell regényei pedig itthon is megjelentek. A könyvekből sikeres sorozat és két film is készült, és a legutóbbi hírek még arról szóltak, hogy most ősszel le is forgatják a harmadik filmet.

Időközben kiszivárgott a forgatókönyv is, ami alapján tényleg egy nagyon jó filmre számíthattunk volna. Carrie a legutóbbi könyve miatt több kritikával szembesül, amit végül úgy old fel, hogy ír egy megható cikket a New Yorkerhez, ami Oprahhoz repíti őt. Charlotte boldog anyuka, van egy sikeres anya-mama blogja, és újra teherbe esik.

Miranda élete is fenekestül felfordult, mióta Steve bejelentette, hogy meleg. Emiatt a nő átértékeli az életét és rádöbben, hogy a nőket szereti. Samantha elfogad elfogad egy meghívást egy washingtoni illuminati partiba, aztán nagyon rövid időn belül a Fehér Háznál kezd el dolgozni Trump keze alatt.

A kiszivárgott forgatókönyv szerint ugyanis ez történt volna a csajokkal, ha elkészült volna a harmadik film. Viszont úgy tűnik, hogy ebből nem lesz semmi. A Daily Mail szerint az ok a Samanthát alakító Kim Cattrall, aki több pénzt kért a stúdiótól, és azt, hogy producerként támogassák más filmekkel a karrierjét. Cattrall mindezt cáfolta a Twitteren egy dühös tweet keretén belül.

Egy biztos, film már nem lesz, mindezt Sarah Jessica Parker is megerősítette: „Vége. Nem fogjuk megcsinálni. Nagyon csalódott vagyok. Volt egy csodás, mókás, szívszorító, örömteli és nagyon átérezhető forgatókönyvünk és történetünk. És nem csak azért vagyok szomorú, hogy nem tudjuk ezt a történetet elmesélni és átélni mindezt, hanem azért is, mert a rajongók nagyon szerették volna látni a harmadik filmet.

Bevallom, én is szomorú vagyok, mert a Szex és New York tinikorom egyik legnagyobb favoritja, és imádtam volna az ötvenes-hatvanas éveikben is ránézni a kedvenceimre. Azért reménykedem benne, hátha elkészülhet még a film.


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading