Home Hírek Gyere haza! – Új Rubin Pöttyös a Könyvmolyképző Kiadónál

Gyere haza! – Új Rubin Pöttyös a Könyvmolyképző Kiadónál

Egy újabb külföldi közkedvelt szerző hazai debütálásának örülhetünk! A Könyvmolyképző Kiadó gondozásában érkezik 2017 őszén L.A. Casey sikerkönyve, a Gyere haza!, ami a Goodreadsen 7 ezer csillagozás mellett 4.08-on áll.

A tengeren túl nagy siker ez a stand alone könyv, hamarosan az is kiderül, hogy itthon hány embert hódít meg a történet. Alább megnézhetitek az eredeti borítót és a fülszöveget is.

L.A. Casey – Until Harry

Ő volt a legjobb barátom, a legkedvesebb pótbátyám és a legjobb védelmezőm. Ő volt a legjobb, és az enyém volt.

Lane retteg a hazatéréstől. Szeretett nagybátyja, Harry váratlanul meghalt, de Lane-nek meg kell küzdenie egy régi démonával is. Kale Hunttal gyermekkoruk óta a legjobb barátok, ám ez a kapcsolat sosem volt egyszerű. Lane miatta hagyta ott a családját és költözött New Yorkba. Fájt látnia, hogy Kale valaki mással boldog, másba szerelmes. Fájt, méghozzá iszonyúan. Tehát fogta a sátorfáját és mindent hátrahagyva új életet kezdett, teljesen elvágva magát a múltjától.

Ám most, hogy visszatér, a régi érzések is előtörnek, mintha egy nap sem telt volna el a távozása óta. Az érzelmek mindent elborítanak, a tragédia pedig összehozza az embereket. Vajon Lane képes lesz-e megküzdeni a múltjával, a családjával, a veszteségekkel?