Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Még idén két Jodi Ellen Malpas regény érkezik magyarul!

Na, ki szereti Jodi Ellen Malpas műveit? Aki most bólogat, az különösen örülhet, ugyanis a Művelt Nép Könyvkiadó jóvoltából még idén két regénnyel bővítheti a gyűjteményét.

2017. szeptember 11.-én jön az Ez a férfi kiegészítő kötete, az Ez vagyok – Drew története. A kiadói fülszöveg szerint önállóan is élvezhető a kötet, nem szükséges hozzá az Ez a férfi trilógia ismerete.

Nem sokkal a külföldi premier után, 2017. november 26-án jön az írónő új sikerkönyve, A tiltott is, egy újabb romantikus történet. Itt a hősnő Annie, aki egyből beleszeret a szexi és titokzatos Jack-be, amikor találkoznak. Aztán rádöbben, Jack nem csupán veszélyes, hanem egyenesen tiltott férfi…

Íme, a magyar borítók és a fülszövegek. A címre kattintva elő is rendelhetőek a kötetek.

Jodi Ellen Malpas – Ez vagyok: Drew története

Azt ​hittem, én irányítok. Nagyot tévedtem…

Nincs szükségem kapcsolatra. Enyém a Hux, egy dekadens klub, ahol tetszésem szerint minden komisz vágyamat csillapíthatom. Elveszem a gyönyört, és adok is – korlátozások nélkül. Így, amikor Raya Rivers tér be hozzám, s egy rideg, érzelemmentes, mocskos férfit kér, nos… nálam jobban senki nem éli ki bűnös szenvedélyét.

Raya azonban más. Sebezhető. Valami mély bánatot hordoz, amely keresztülmegy az összes gondosan felépített falamon, és megmagyarázhatatlan módon gondoskodásra késztet. Most a gondoskodás irányít. A jég átadta helyét a tűzforró szükségnek.

Rayának azonban fogalma sincs a másik életemről – a való életemről. Egy elragadó kislány apja vagyok. A két világom egy szupernóva erejével készül összecsapni. Ha Raya egyszer megtudja az igazat, képes lesz elfogadni mindazt, aki vagyok?

A regény az Ez a férfi sorozat része. Önállóan is élvezhető, nem kell hozzá ismerni a többi kötetet, de a Jesse Ward rajongók már alig várják, hogy milyen tanácsot ad Drew-nak a szerelemről

Jodi Ellen Malpas – A tiltott

Mit teszel, ha nem tudsz uralkodni az érzelmeiden? Amikor tudod, hogy nem szabad így érezned valaki iránt. Még gondolatban sem.

Annie még nem tapasztalta meg a „szikrát”, azt a fajta kémiát, amikor meglátsz egy srácot, elakad tőle a lélegzeted, és teljesen elgyengülsz. Mígnem bulizni megy a barátaival, ahol szembetalálja magát a rettentően szexi és titokzatos Jack-kel. Nem csupán szikra gyúl közöttük. Ez igazi robbanás.

Jack azt ígéri, hogy tüze elhamvasztja Anniet, és tökéletesen beteljesíti ígéretét.
Együtt töltött éjszakájuk szenvedélyétől lenyűgözve, Annie kioson a szállodaszobából. Biztos benne, hogy az a férfi, aki ilyen erős hatást tett rá, akinek ilyen könnyedén meghajolt az akarata előtt, csakis veszélyes lehet. De már túl mélyek az érzelmei. Ám Jack nem csupán veszélyes. Tiltott férfi.