Home Hírek Még idén érkezik magyarul a harmadik Enola Holmes történet!

Még idén érkezik magyarul a harmadik Enola Holmes történet!

A Netflix filmnek köszönhetően jelenhetett meg itthon is Nancy Springer Enola Holmes sorozata, amiből két könyv már ki is jött tavaly, idén pedig jön a harmadik rész. Pontos megjelenési dátum még nincs, de a gyönyörű magyar borító és a fülszöveg már nyilvános. Íme!

Nancy Springer – Enola Holmes és a halálos virágcsokor esete

Mindenki tudja, hogy dr. Watson Sherlock Holmes jobbkeze, így eltűnése óriási döbbenetet vált ki. Még magának Sherlocknak sincs fogalma arról, hol lehet hűséges barátja. Enola figyelmét felkelti a rejtélyes eset, de vannak egyéb gondjai is: bátyjai továbbra is keresik, és lelepleződése katasztrofális következményekkel járna.

Ám amikor a Watson-rezidencián egy folyondárral, galagonyával és fehér pipaccsal teli bizarr virágcsokor tűnik fel, Enolának cselekednie kell. Felölti legkifinomultabb álruháját, és a csokor küldőjének nyomába ered – mégpedig sebesen, mert tudja: a virágok a halált szimbolizálják.

A Magyarországon is óriási népszerűségű Enola Holmes-sorozat harmadik részében a tétek minden eddiginél magasabbak, a rejtélyek pedig minden korábbinál mélyebbek.