Home Hírek Miért szeresselek? – Minden nő magára számíthat az új Arany Pöttyösben

Miért szeresselek? – Minden nő magára számíthat az új Arany Pöttyösben

A Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából 2017 őszén érkezik Trisha Ashley regénye, a Miért szeresselek? eredeti címén Every Woman for Herself.

A Benedek Dorottya fordításában érkező kötet Arany Pöttyös lesz, és bár egy kicsit komolyabb témát boncolgat, a külföldi vélemények alapján a romantikát és a humort sem nélkülözi a Miért szeresselek?

Magyar borító még nincs, ezért az eredetit csatolom, ami alatt meglelitek a fülszöveget is.

Trisha Ashley – Miért szeresselek?

Előbb a házasság. Aztán a válás. Utána minden nő csak önmagára számíthat…
A Minden nő önmagáért szórakoztató történet válásról és újrarandizásról a The Sunday Times bestseller szerző, Trisha Ashley tollából. Tökéletes olvasmány Katie Fforde és Carole Matthews rajongóinak, a vidéki táj és a romantikus, vidám cselekmény csodás nyári könyvvé teszik.

Miután Charlie-val a férje, Matt közli, hogy válni akar, a nőnek mindent elölről kell kezdenie. Így, közel a negyvenhez és hirtelen pénztelen szingliként, kénytelen visszatérni szülőhelyére, a yorkshire-i lápvidékre.

Elsőre igazi kihívásnak tűnik egy fedél alatt élni az apjával és különc testvéreivel, de Charlie hamarosan inkább üdítőnek találja új életét. Szingliként már nem kell festtetnie a haját, nem kell tökéletes feleségnek lennie és visszatérhet első szerelméhez: a festéshez.

De épp amikor úgy érzi, ismét gyökeret vert, találkozik a jóképű, mogorva színésszel, Mace Northszal, aki a szomszédba költözött, és a férfi több szempontból is összekuszálja Charlie életét…