Home Könyves idézetek Íme, 10 lehengerlően romantikus Rubin Pöttyös könyvidézet

Íme, 10 lehengerlően romantikus Rubin Pöttyös könyvidézet

Gyanítom sokan vagyunk, akiket az elmúlt évek során meghódítottak a Rubin Pöttyös New Adult regények. Ebben a mai válogatásban azoknak kedvezek, akik imádják ezeket a könyveket.

Összegyűjtöttem 10 olyan romantikus idézetet különféle könyvekből, ami szerintem a ti szívetek is megdobogtatja majd. Íme, a válogatás!

#1

A szó úgy jön az ajkaimra, mintha mindig is ott lakott volna valahol a kedvel és a szerelmes közt a szótárban. Ahol jó helyen van.
– Élek – szólalok meg.
– Mi van? – méltatlankodik a fejét rázva.
– Élek. Ha összekevered a like (szeret) és a love (szerelem) betűit, ki tudod rakni, hogy live (él). Használhatod arra, amit érzel.
(Colleen Hoover: Hopeless – Reménytelen)

#2

– Három kérdés van, amire egy nőnek igennel kell válaszolnia, mielőtt elkötelezné magát – vág bele. – Ha bármelyikre is nemmel felelnél, akkor jobb, ha gyorsan odébbállsz.
– Az első kérdés, hogy mindig tisztelettel bánik-e veled. A második, hogy ha tudod, hogy húsz év múlva is éppen olyan lesz, mint most, akkor hozzámennél-e feleségül. A harmadik pedig, hogy általa jobb emberré válhatsz-e. Ha találsz valakit, akivel kapcsolatban mindhárom kérdésre igen a válasz, szerencsésnek érezheted magad.
(Colleen Hoover: Slammed – Szívcsapás)

#3

„– Te el sem tudod képzelni, milyen gondolatokat ébreszt bennem, ha velem vagy – mondta, miközben az arca az arcomhoz simult, és emiatt hullámokban futott végig a bizsergés a gerincem mentén. – Halvány fogalmad sincs róla, Tess!
(J. L. Armentrout: Be with me – Légy mellettem)

#4

– Nem kell bebizonyítanom neked semmit – tájékoztatom őt. – És történetesen fantasztikusan csókolok. Sajnos, te soha nem fogod megtudni.
– Soha ne mond, hogy soha – válaszolja éneklő hangon.
– Köszönöm, Justin Bieber. De igen, nem fog megtörténni, haver.
(Elle Kennedy: The Deal – Az üzlet)

#5

Figyelem, amint ajka hangtalanul formálja a szavakat olvasás közben; ajka, amiről tudom, hogy nevetségesen puha és szinte érintetlen. Nyilvánvalóan alig csókolták meg életében, és ettől valamiért még jobban vonzódom hozzá: mintha bennem megbízna annyira, hogy megengedje.
(Jessica Sorensen: Callie, Kayden és a véletlen)

#6

– Ne gyűlölj, Lena! – suttogta. – Ha dühös akarsz lenni rám, amiért valami baromságot csináltam, azt megértem. De légy szíves, soha ne gyűlölj! Mert azt tőled soha nem bírnám elviselni.
Megsimítottam az arcát, és teljesen elolvadtam, amiért ennyire nyersen feltárta nekem az érzelmeit.
– Soha nem tudnálak meggyűlölni!
– Megígéred?
– Megígérem.
(Kylie Scott: Lead – Szóló)

#7

– Kétféle csaj létezik, Al – állapította meg olyan hangosan, hogy a fél tornaterem hallotta.
– Olyan, akit megdugsz, és olyan, akit elveszel feleségül. A világ így működik, szóval ne Luce-on tölsd ki a haragod. amiért te az első vagy, ő meg a második.
(Nicole Williams: Crash – Zuhanás)

#8

– Amikor te is ott vagy, Maggie, csak téged látlak. Tőled minden szebb lesz. Világosabb. Elhallgattatod a fejemben azt a bomlott, kényszeres hangot. Képes vagyok gondolkodni – basszus, lélegzem, amikor velem vagy! Amit irántad érzek, a legijesztőbb dolog, ami valaha velem történt, mégsem tudok tenni ellene semmit.
(A. Meredith Walters: Find You in the Dark – Utánad a sötétbe)

#9

– Milliónyi kérdésem van. Hogy kerülsz ide? Hogy találtál meg? Hogy…
– Fogd be, Greta! – Forró szája az ajkamra zárult, hirtelen félbeszakítva minden további kérdezősködést. Heves ösztönösséggel falt. Ha volt bármi kétségem afelől, hogy hogy állnak köztünk a dolgok, ennek a csóknak a birtokló vágya, az, ahogy egész testét nekem nyomta, most mindazt semmissé tette.
(Penelope Ward: Stepbrother Dearest – Legdrágább mostohabátyám)

#10

– Most meg foglak csókolni, és te nem húzódsz el. Érezni akarlak. Érted?
Márkó nem válaszol, hanem feljebb kúszik, felemeli a fejét, és mélyen a szemembe néz.
– Azóta vágyom ezekre a szavakra, amióta megláttalak.
– Tudom – mondom, és elnevetem magam. – Mindenki így van vele.
(Rácz-Stefán Tibor: Túl szép)