Home Hírek Lehetsz szerelmes, ha darabokban van a szíved? – Jön magyarul a When...

Lehetsz szerelmes, ha darabokban van a szíved? – Jön magyarul a When We Collided

A Menő Könyvek Facebookon jelentette be, hogy ők adják ki Emery Lord őrülten sikeres Young Adult regényét, a When We Collide-ot. Sőt, meg is osztottak három idézetet a könyv magyar fordításából. A könyv megjelenése augusztusra várható. A borító alatt megtaláljátok az idézetet és lefordítottam a fülszöveget is.

Emerey Lord – When We Collided

Tizenhét évesek vagyunk, és megrögzötten táncolunk. Rendetlen, lüktetű szívünk van, és erősebbek vagyunk, mint azt bárki valaha tudhatná…

Jonah sosem gondolta volna, hogy valaha találkozik egy olyan lánnyal, mint Vivi.

Vivi nem hitte, hogy Jonah megváltja majd a világát.

Egyikük sem számított ilyen nyárra… ami újraírja a teljes jövüjüket.

Ez a történet új szerelemről, régi sebekről és az irányításunkon kívül eső erőkről szól, miközben két tini rádöbben, hogy ha a megfelelő időben találkozik a megfelelő emberrel, az örökre megváltoztat. Mindent.

Az első csókról:

“A filmekben mindig úgy van beállítva, mintha az első csók lenne a nagy durranás, ahogy az is. Te jó ég, de még mennyire, hogy az! De azt már elhallgatják, hogy micsoda nyomás van az emberen a második csók előtt. Hiszen akkor már rengeteg időd van gondolkodni, és egyre nagyobb várakozással tekintesz az újbóli találkozás elé. Ha tehát elcsattan a második csók, akkor azt nekem kell csinálnom, és jónak kell lennie! Mindezt jó alaposan átgondoltam.”

A veszteségről:

“– Szokott hiányozni az apád?
– Hiányozhat egyáltalán egy olyan ember, akit életemben nem láttam? – kérdezek vissza. Pedig igen, hiányzik. Vagy legalábbis eszembe szokott jutni, hogy mi mindenről maradok le azáltal, hogy nem ismerem őt. Néha, amikor ide-oda örvénylik a hangulatom, dühös vagyok rá, vagy anyámra, vagy csak magamat sajnálgatom. – Igen, azt hiszem, hiányozhat – válaszolok végül önmagamnak. “

A szeretetről:

“Nekem nem kell, hogy úgy tegyen, mintha jobban lenne. Az kell, hogy tényleg jobban legyen”