Home Hírek Film készül Chris Colfer A Kívánságvarázslat regényéből

Film készül Chris Colfer A Kívánságvarázslat regényéből

Ó, erre azért számítani lehetett, ugye? Az itthon is megjelent Chris Colfer regény, A Kívánságvarázslat adaptációs jogai elkeltek. Sőt, minden jel arra utal, hogy ez nem az “elfelejtett” projektek sorát erősíti majd.

A Fox stúdió már meg is bízta a regények íróját, Chris Colfert, hogy írja meg a forgatókönyvet, sőt, még a rendezés jogát is megkapta. Mindkét munkával van már tapasztalata. A Struck by Lightning film forgatókönyvét ő jegyzi, a Glee-be is írt, és rendezett is.

Colfer igazán sokoldalú, hiszen a Glee-ben hat évadon át szerepelt, Golden Globe díjat kapott, és a rangos Emmyre is jelölték. A Kívánságvarázslat az első megjelent regénye. Két testvérről, Alexről és Connorról írt, akik édesapjuk halála után egy könyv segítségével eljutnak egy különös varázsvilágba Hófehérkéhez és a többi mesehőshöz, ahol különleges küldetések várnak rájuk.

A 6 részes könyvsorozat idén ért véget Amerikában, míg itthon a második kötet érkezik majd a Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából. A filmről egyelőre nincs több infó, de amint lesz, jelezni fogom.

* Olvasd el a film előtt! Itt szerezheted be az első részt *