Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Eszméletlen szerelem címmel jön magyarul A szerelem képlete írójának az új regénye!

A Szerelem képlete című regény az egyik legnagyobb könyvsiker volt itthon tavaly, így nem is véletlen, hogy az író új regénye már 2023. február 14-én meg is jelenik.

Már meg is kaptuk a határozottan cuki magyar borítót és a fülszöveget. Mit is mondhatnék, imádtam Ali Hazelwood előző kötetét (itt írtam róla értékelést), így nagyon kíváncsian várom ezt az új regényt is.

Ali Hazelwood – Eszméletlen szerelem

Mint egy bosszúálló, lila hajú jedi, aki egyensúlyt hoz a férfiak uralta univerzumba, Bee Königswasser egyetlen egyszerű elvet követ az életében: mit tenne Marie Curie? Ha a NASA felajánlaná neki egy neuromérnöki projekt vezetését – ami egy valóra vált álom számára –, miután csak morzsák jutottak neki a tudományos világban, Marie kérdés nélkül igent mondana. Csakhogy a modern fizika anyjának sosem kellett osztoznia a vezetésen Levi Warddal.

Jó, persze, Levi vonzó a maga magas, sötét hajú, metsző tekintetű módján. És erős karjaival romantikus hősként megmenti Bee-t, amikor a lány véletlenül szorult helyzetbe kerül a laborban töltött első napján. De már évekkel ezelőtt, még a doktori iskolában teljesen világossá tette, hogy mit érez Bee iránt.

És most Bee felszerelése nem érkezik meg, a kollégák levegőnek nézik, és a lány úgy érzi, hogy a karrierje megint megfeneklik. Talán a nyakszirti lebenye játszadozik vele, de Bee esküdni merne, hogy Levi lassan a szövetségesévé válik, támogatja az ötleteit… és felfalja a szemeivel.

Könyvkritika: Ali Hazelwood – A szerelem képlete