Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Horogdobás: Egy elvált, összetört szívű apa az új Rubin Pöttyös főhőse

Tavaly kezdődött el a Dobd rá! trilógia kiadása a Könyvmolyképzőnél, idén már érkezik is az utolsó rész, a Hoops – Horogdobás címmel. A főszereplő ezúttal egy elvált, egyedülálló férfi, aki egy hatalmas csalódás után találhat rá újra a szerelemre. Íme az eredeti borító és a fülszöveg!

Kennedy Ryan – Hoops – Horogdobás (Dobd rá! 3.)

Mély érzelmek és romantika a profi kosárlabda és a divat világából?

Elvált vagyok. Egyedülálló apa. Egy vesztes csapatba igazoltam. Megcsaltak, elárultak, kiszolgáltatottá tettek. Tökéletes életem az arcomba robbant, és még mindig szedegetem a darabjait.

Ő az utolsó, akire most szükségem van. Egy vadvirág. Egy vihar. Egy nő, akinek nem tudok ellenállni. Lotus DuPree az első pillanattól fogva, amikor találkozott a tekintetünk, felért egy gyomron rúgással, és lenullázta a terveimet. Megesküdtem magamnak, hogy többé egy nőben sem fogok megbízni, de még sosem vágytam úgy senkire, mint Lotusra.Nem szerepelt a terveim között, de muszáj vállalnom ezt a kockázatot.

Egy harcos. Egy kosaras. Akit mindenki csak Gladiátornak hív.

Kenan Ross jó illatúan és sármosan vonult be az életembe, és abban a pillanatban elakadt tőle a lélegzetem, hogy megláttam. Ő az utolsó, akire most szükségem van. Most magamon dolgozom. Szembenézek a fájdalmammal, és legyőzöm a démonaimat. Tudom, hova vezet, ha az ember megbízik egy férfiban.

Nekem. Erre. Nincs. Időm. De ő csak jön, és jön. Lerombolja a védelmi vonalamat, és szép sorjában félresöpri az összes kifogásomat.

Sosem adja fel, de most… Nem is biztos, hogy akarom.

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)