Home Hírek Íme, az Átverve & Átölelve Sylvia Day adaptáció főhősei

Íme, az Átverve & Átölelve Sylvia Day adaptáció főhősei

Alig pár hete kaptuk meg a jó hírt, hogy a Passionflix egy újabb romantikus regényből készít adaptációt. Ezúttal az itthon is megjelent Átverve & Átölelve Sylvia Day könyv lett a kiválasztott.

A forgatást pénteken el is kezdték, és az írónő is megosztott pár képet a főhősökről. És hogy kik ők? Ahogy az várható volt, ismeretlen arcokat választott a Passionflix. (Mert őket kevésbé kell megfizetni)

Giát Caitlin Leah alakítja majd, aki többek között a Black-ish és Az alvilág királynője egy részében tűnt fel. A szexi Jax bőrébe Tyler Johnson bújik, olyan sorozatok vendégszereplője, mint a Chasing Life.

A film premierjére idén novemberben kerül sor a Passionflixen. És miről szól az Átverve & Átölelve? Alább megleled a regény fülszövegét.

Sylvia Day – Átverve & Átölelve

Soha ​ne keverd az üzletet az élvezettel! Soha ne vigyél politikát a hálószobába! Mindkét hibát elkövettem, mikor Jackson Rutledge szeretője lettem. Nem mondhatom, hogy nem figyelmeztettek…

Két évvel később újra felbukkant. Megakadályozott egy üzletet, amelynek megkötéséért keményen dolgoztam. Csakhogy Lei Yeung, New York egyik legbriliánsabb üzletasszonya oldalán megtanultam egyet s mást, amióta Jax kisétált az életemből. Már nem ugyanaz a lány voltam, akit egykor ismert, ő viszont mit sem változott. Az első találkozásunkkal ellentétben ezúttal pontosan tudtam, kivel van dolgom… és hogy milyen függőséget okozhat az érintése.

Jax számára csupán játék volt a csillogás, a szex és a kiváltságok, de időközben én is megtanultam a játékszabályokat. A könyörtelen üzleti világban a mindent felülíró, legfontosabb tanács: tartsd magadhoz közel az ellenséged, de még közelebb a volt szeretőd…