Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Húzós: Futó kalandból lesz szerelem ebben a Rubin Pöttyösben

2021. november 30-án jelenik meg magyarul Kylie Scott új regénye, a Dirty – Húzós. A főszereplője, Vaughan ismerős lehet a Stage Dive sorozat utolsó részéből.

A könyv magyar borítója és a fülszövege már meg is érkezett. Mit is mondhatnék, alig várom már, hogy olvassam!

Kylie Scott – Dirty – Húzós (A csehó 1.)

Végre egy romantikus könyv, aminek egy átlagos külsejű,
duci nő a főszereplője!
Vaughan Hewsonnak álmában sem jutna eszébe, hogy amikor hazatér gyermekkori otthonába, egy összetört szívű menyasszonyt talál majd a kádjában. Arra pedig végképp nem számít, micsoda drámát és káoszt hoz magával a fiatal nő.

Lydia Green azt sem tudja, hogy üvöltsön a dühtől vagy inkább kétségbeesetten bőgjön a sarokban. Már önmagában az is elég baj lenne, hogy az esküvője napján szembesült a ténnyel, hogy élete szerelmének viszonya van. De a tetejébe a vőlegénye a legjobb haverjával, a saját esküvői tanújával csalja meg Lydiát.

Éppen akkor, amikor úgy tűnik, hogy a szökevény menyasszonynak már nincs kihez fordulnia, egy jóképű idegen felajánlja széles, izmos vállát, hogy azon sírhassa ki magát. Vaughan minden szempontból az ellentéte a látszólag tökéletes, tiszteletre méltó üzletember típusnak, amihez Lydia általában vonzódik. A csaposnak szegődött egykori zenész maga is válaszút előtt áll, és nem éppen könnyű eset. De Lydia már próbálta megtalálni álmai férfiját, és csak rémálom lett belőle – úgyhogy talán ideje megpróbálkoznia erotikus álmai férfijával.

Elvégre mi baj lehet egy futó kalandból? Hiszen mindketten ugyanarra szomjaznak: valami jó húzósra.