Home Hírek Elle Kennedy egy popsztár és az átlagos lány románcáról írt könyvet

Elle Kennedy egy popsztár és az átlagos lány románcáról írt könyvet

Elle Kennedy még véletlenül sem ismeri azt a szőt, hogy pihenés. Az írónő hamarosan egy újabb különleges regénnyel jelentkezik Amerikában. Az új művét Jen Frederickkel közösen írta, méghozzá Erin Watt művésznévvel – akárcsak a nagyon sikeres The Royals sorozatát.

Shawn Mendes képe csupán illusztráció – Sokan így képzelték el magukban a főhőst

A When It’s Real 2017. május 30-án jelenik meg Amerikában, a középpontjában pedig Oakley Ford, a tini énekes szupersztár, híres mozisztárok gyereke, milliónyi sikító fangirl álma… és egy igazi bajkeverő. Annyi balhét követ el a srác, hogy döntenek a feje felett: szüksége van egy álbarátnőre, hogy rehabilitálja magát a világ előtt.

A másik hősnő Vaugh Bennett, egy csodálatos nővér, felszolgáló, tökéletes tanuló – a normális definíciója. Amikor neki kínálják fel a lehetőséget, hogy legyen Oakley barátnője neccesen, de igent mond, mert szüksége van a pénzre. Ahogy pedig azt ilyen esetben gondolhatjuk: a két fiatal egyre közelebb kerül egymáshoz…

Ez kétségkívül egy olyan regény, amiből már nagyon sokat olvashattunk, nincs benne sok új a nap alatt, de mégis, ismerve Elle Kennedy stílusát, szerintem a When It’s Real is egy csodálatos regény lehet. Remélem itthon is mielőbb megjelenik. Akár ezzel a különleges eredeti borítóval.