Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Milyen lesz a búcsú után? – Új romantikus könyvadaptáció a Netflixen

A Netflix 2022 nyarán mutatja be a Milyen lesz a búcsú után? című romantikus filmjét, ami Jennifer E. Smith itthon is megjelent regénye alapján készült, és többek között A fiúknak, akiket valaha szerettem kreátorai dolgoznak rajta.

A főbb szerepekben Talia Ryer (West Side Story), Jordan Fisher (The Flash), Nico Hiraga (Moxie) és Sarah Grey (A Rend) lesz látható. A történet két olyan gimis szerelmesről szól, akik elhatározzák, hogy még a főiskola előtt szakítanak, bármennyire is nehéz lesz…

Jennifer E. Smith regénye 2022. június 30-án újra megjelenik magyarul, ehhez már kaptunk is egy filmes borítót, amit alább meg is tekinthettek.

Jennifer E. Smith – Milyen lesz a búcsú után?

A Netflixen elérhető egy újabb könyvadaptáció, amely Jennifer E. Smith fiataloknak szóló szerelmi története, a Milyen lesz a búcsú után? című regény alapján készült. A film főszerepeit Jordan Fisher és Talia Rayder játsszák.

Ők alakítják a romantikus vígjáték középpontjában álló Claire-t és Aidant, akik miután megegyeztek, hogy még a főiskola előtt szakítanak, utolsó közös estéjükön felidézik kapcsolatuk minden egyes fontos pillanatát, jelentős eseményét, hátha találnak valamit a múltjukban, ami meghatározza a jövőjüket. Az epikus randi ismerős helyszínekre és váratlan helyekre vezeti őket, és ahogy közeledik a reggel, egyre nehezebbnek találják a megállapodás teljesítését.

A történet vicces és szívszorító egyszerre, hűen ábrázolja az első szerelem fájdalmas tökéletességének minden részletét.