Home Hírek Belezúgni a tetkós mostohabátyba nem a legjobb ötlet – Jön a Stepbrother...

Belezúgni a tetkós mostohabátyba nem a legjobb ötlet – Jön a Stepbrother Dearest!

Igencsak érdekes alapsztorit vázolt fel Penelope Ward a legújabb regényében: a hősnő ugyanis belezúg a mostohabátyjába, akit éppencsak megismert. A srác nagyszájú, pimasz, veszélyes és pofátlanul vonzó. Így naná, hogy nem a legegyszerűbb vele élni…

A történetet az USA Today és a New York Times bestseller szerzője, Penelope Ward vetette papírra, akinek ez az első itthon is megjelent regénye. Stand Alone könyvről van szó, folytatás nincs, de nem is baj, hiszen egy gyönyörűen lezárt, kerek sztoriról van szó.

És mit lehet tudni az írónőről? Odavan a New Adult regényekért, kávéfüggő, imádja a családját és a barátait. Egy 11 éves autista kislány, és egy 9 éves kisfiú büszke édesanyja. Ami még érdekes lehet: a húszas éveiben híradós műsorvezetőként dolgozott – innen pláne érdekes az éles váltás a romantikus, erotikát sem nélkülöző regények közé!

A Stepbrother Dearst – Legdrágább mostohabátyám a 2017-es Könyvfesztiválra jelenik meg a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában. Vicces, romantikus és szórakoztató regény, szerintem érdemes benevezni rá.

* Kíváncsi lettél? Ide kattintva kedvezményesen a tiéd lehet! *