Home Hírek Britt Robertson kőkeményen küzd az álmaiért a Girlbossban

Britt Robertson kőkeményen küzd az álmaiért a Girlbossban

Britt Robertson tényleg sztahanovista: a színésznő ezerrel pörög, és folyamatosan kapja az újabb szerepeket. Ami mondjuk szerintem nem gáz, nagyon tehetséges, jó őt képernyőn látni, csak nehogy kiégjen.

No de hogy a lényegre térjek: Britt Robertson kapta a Girlboss című Netflixes sorozat főszerepét, ami 2017. április 21-én debütál majd. A sorozat bemutatja majd a Nasty Gal divatmárka születését, annak minden nehézségével és kulisszák mögötti, néhol nem túl hízelgő titkával együtt.

A sorozat alapjául Sophia Amoruso azonos című memoárja szolgált, amiben a divatdiktátor mindent elmesélt, a sorozatban Robertson őt formálja majd meg.

A minap kijött egy poszter és trailer, utóbbi pedig nagyon kecsegtető. Iszonyatosan menő és formabontó szériát sejtet, ami egyrészt a klasszikus vonalon bemutatja, hogy sosem szabad feladnunk az álmainkat, másrészt Sophia karaktere nem tűnik olyan nagyon kedvelhetőnek, ez pedig igencsak érdekessé teheti majd a sorozatot. Ha lesz hozzá magyar felirat, naná, hogy kötelezően nézőssé válik!