Home Hírek A túlsúlyos lány és a művész srác románca – Jön itthon az...

A túlsúlyos lány és a művész srác románca – Jön itthon az új Jennifer Niven könyv!

Egy olvasói kérdésre a Maxim Kiadó elárulta, hogy kiadják Jennifer Niven új Young Adult regényét! Eddig ennyit lehet tudni: „Elképzelhető, hogy kiadjuk év végén, de lehet, hogy átcsúszik 2018 elejére.” Ez aztán a szuper hír, ugye?

A regény már a megjelenése óta kívánságlistás, és nem csak azért, mert imádtam a Veled minden hely ragyogót. A Holding Up To Universe is nagyon izgalmas könyvnek ígérkezik. Itt már megírtam, hogy miért akarom elolvasni, de a történetet azért kimásolom. Íme!

A sztori egyik főhőse Libby Strout, akit egyszer “amerika legkövérebb tinijének” is neveztek. Azt persze senki nem tudja, hogy az édesanyja tragikus halála után darabjaira hullt a lány és az egész családja élete, a bánatát pedig finomságokba öli.

A könyv másik főhőse Jack Masselin, a különös művészi tehetséggel bíró srác, akiről kevesen tudják, hogy mennyire nehezen jegyzi meg mások arcát, időnként a saját testvérei is idegennek tűnnek a számára. Éppen ezért senkit sem akar közel engedni magához. Aztán találkozik Libbyvel, és mindkettejük világa megváltozik.