Home Hírek Kinslayer: Testvérgyilkos – Itt az új Vörös Pöttyös magyar borítója és fülszövege

Kinslayer: Testvérgyilkos – Itt az új Vörös Pöttyös magyar borítója és fülszövege

Sokatok kedvence volt a Vihartáncos, most érkezik hozzá a folytatás Testvérgyilkos címmel. Már be is futott a magyar borító és a fülszöveg is. A megjelenés a Könyvfesztiválra esedékes, már nem is kell sokat várni 🙂

Jay Kristoff – Testvérgyilkos (A Lótusz háborúja 2.)

ÖSSZEZÚZOTT BIRODALOM
Az őrült Yoritomo sógunt megölte Yukiko, a Vihartáncos, és Shimát polgárháború fenyegeti. A Lótusz Céh új sógunt akar a trónra ültetni, akinek minden vágya, hogy holtan lássa Yukikót.

SÖTÉT ÖRÖKSÉG
Yukiko és Buruu a Kagé lázadók hősei. A lány azonban lassan elveszíti az uralmat a képessége fölött, és elvakítja az apja halála miatt érzett gyűlölete. Yukiko egyetlen szövetségese Kin, a lázadó céhtag, akinek megvannak a maga titkai.

VIHAR KÉSZÜL…
Kagé orgyilkosok készülnek véget vetni a dinasztiának. Kigen csatornáiból felbukkan egy lány, és olyan barátságot köt, ami az egész birodalmat megsemmisítheti. Új ellenség gyűjt erőt, hogy olyan háborúba taszítsa a szétszakadó Shima birodalmát, amit nem élhet túl. És a tomboló tenger messzeségében, a fekete üvegszigeteken Yukiko és Buruu olyan ellenféllel néz szembe, amit nem lehet katanával és karommal megállítani.

A véráztatta múlt kísérteteivel.