Home Hírek A császárné: Újabb adaptáció érkezik a Netflixre Sissi életéből

A császárné: Újabb adaptáció érkezik a Netflixre Sissi életéből

Sissi élete nem véletlenül tartja még most is izgalomban az embereket: a császárné életútja kifejezetten izgalmas és érdekes. Most a Netflix készített adaptációt Sissi életéről, A császárné premierje 2022. szeptember 29-én várható a Netflixen. Meg is kaptuk az első előzetest!

A sorozat leírása a Netflixen: Egy nagy szerelem, egy trón és egy egész királyság, amely felnéz rá. Elisabeth (Devrim Lingnau) útja azonban nem könnyű, hiszen intrikával, etikettel és tabukkal kell megküzdenie, hogy elnyerhesse Franz (Philip Froissant) szerelmét. A császárné szeptember 29-én kezdi meg uralkodását kizárólag a Netflix műsorán.

Az előzetes engem teljesen meggyőzött, hogy látni akarjam ezt a sorozatot, és van egy olyan érzésem, hogy ezt majd többen fogjátok szeretni, mint az RTL Klubon is látható másik friss feldolgozást.

Ha szeretnéd még a Netflix sorozata előtt igazán megismerni Sissi császárné történetét, olvasd el Gaby Schuster trilógiáját, aminek már az összes kötete megjelent a Vörös Pöttyösök között. Íme az első kötet fülszövege!

Néha még egy uralkodó is elveszítheti a fejét.

Az egész udvartartás felháborodik: a császár nem a kijelölt menyasszonnyal táncol! Ferenc Józsefnek Bad Ischlben Nené nevű unokahúgát kellett volna eljegyeznie, de Ausztria ifjú császára most nem törődik senki mással, csak Nené húgával, Sissivel.

A bajor hercegkisasszony alaposan elcsavarta a császár fejét.

Micsoda botrány! Egyelőre Sissi az egyetlen, aki nem sejti, hogy Európa leghatalmasabb embere kéri meg hamarosan a kezét.

Elsöprő szerelem, pompa, intrika! Ezt a románcot a történelem írta.