Home Hírek Szerelmeslevél a Whiskey-hez – Új Rubin Pöttyösről hullt le a lepel!

Szerelmeslevél a Whiskey-hez – Új Rubin Pöttyösről hullt le a lepel!

Olvasói kérdésre a molyon egy újabb Rubin Pöttyös kötetről hullt le a lepel, ami legkorábban jövőre érkezhet magyarul.

A könyv Goodreadsen nagyon népszerű, közel 8 ezer csillagozás mellett 4.33-as a rátája, ami egészen magasnak számít. Második – avagy sokadik – esély sztoriról van szó.

A történetet a Veronika’s Reader Feeder bloggere tök jól összefoglalta a molyon, alább be is másolom, ennél jobban necces lenne megírni. (Ó, és mindenképpen nézzetek fel Veronika blogjára is, sok klassz könyvajánlót találtok ott)

Brecks és Jamie először gimi alatt találkoznak, amikor is ‘B’ véletlenül szó szerint beleszalad a srácba futás közben. A whiskey szemű fiú egyből megmozdít a lányban valami elemit, és ekkor kezdődik az addikciója Jamie, az ő „Whiskey”-je iránt. Azonban Jamie mégis a lánnyal együtt futó legjobb barátnőre vet szemet, és hamarosan el is kezdenek járni.

Mialatt Jamie és Jenna kapcsolata kibontakozik, Jamie és ‘B’ között ugyanúgy elkezdődik valami, ami ekkor még leginkább barátságra hasonlít. Együtt járnak szörfözni a tengerpartra, együtt kocsikáznak egész éjszakákon át beszélgetve és klasszikus zenét hallgatva, és bár mindketten próbálják tagadni, de nagyon vékony vonalon kezdenek el táncolni, mint „legjobb barátok”.

Aztán Jamie elmegy főiskolára, hátrahagyva a két lányt, akik szeniorokként átveszik az előző végzősök helyét. Majd eltelik egy év és ‘B’ ugyanazon a főiskolán találja magát, mint Jamie, de úgy tűnik, hogy az időzítés ismét nem az ő oldalukon áll. És így kezdődik el évtizedek fájdalma és küzdelme, megtöltve kihagyott lehetőségekkel, megbánással, könnyekkel, szerelemmel, és legfőképpen soha nem múló függőséggel, amelyet a whiskey egyszerre édes és keserű íze hagy az ajkakon…